![]() |
Re: E46 - 318i
Ce bine a iesit volanul.Chiar iti pui si tempomat:Dstiam ca este cam dificil sa`l montezi daca nu il are de fabrica:D
Bafta si numai bine Cata!Stima! |
Ai idei chiar misto si iti doresc mult spor la treaba si sa le indeplinesti pe toate ! Te astept si pe tine daca ai ceva sugestii al mine la masina ...cu ceva sugestii ;)
|
Merci Patrulei! Merci andreigam!
M-am documentat...si functioneaza,imi trebuie doar cablul acela Caut airbag si nu gasesc la un pret decent,s-a invatat lumea la scoruri mari,cer si 300 de euro pe un airbag.....aduc masina cu cateva sute si vor sa se imbogateasca din cateva piese..In fine..mentalitate aiurea |
f placut volanul ala coh-ule:D
|
1 Attachment(s)
Sa sti ca am fost si eu sa ma interesez pt tine de airbag aici la dezmembrari si tot la fel 290 de euro doar pe capacelul ala din mijloc cu airbag:|
Uite unul gen al tau 240 de euro...m`am interesat si de interior peste 3 zile vine un bmw coupe 2002...sa vad ce interior are si daca face un pret bun vorbim;)Bafta! |
frumos proiect..ar mai merge o bara spate d M..si alte oglinzi..
bafta in continuare! |
Multumesc...EmyM6,Patrulei,jack_e36!!!
Astept un semn in leg cu interiorul ala :) Astazi mi-a sosit capacul cu tot cu airbag-ul sarit ,l-am montat si arata bine,are 2 galme mici..dar merge....cel putin pana o sa imi cumpar un airbag bun O sa pun 2-3 poze mai tarziu... |
5 Attachment(s)
Cateva poze de la o iesire la "iarba verde" si 2 poze cu volanul
|
3 Attachment(s)
Astazi mi-au sosit piesele mult asteptate: emblema si cablul retrofit pt volan
Dupa 3 ore,cu ajutorul unui prieten am reusit sa le fac sa mearga :),comenzile de pe volan se aprind si tempomatul functioneaza (m-am mirat ca ne-a iesit din prima :)) |
tu nu aveai inainte comenzi ?
|
salut!
Nu aveam comenzi,aveam un volan simplu in 4 spite |
Quote:
|
salut!
Da!cum sa nu,ne vedem la stadion la 20.00 |
cum mai merge treaba la stadion ? :D Hai ca vin si eu cat de curand. Bafta baieti !
|
9 Attachment(s)
cateva poze....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning