![]() |
Re: NSL, filiala Piatra-Neamt
da ce planuri ai cu Volvo ?
|
mai vrei cart un cavou? lafel :)
|
bix....ai si tu unu ?:)
|
Quote:
|
nick ...ai gasit si tu forumu asta ...:)...de mult timp nu te-am mai vazut pe aici :)
|
Quote:
|
Quote:
|
suna cumva a provocare ?:D
|
Quote:
va rog sa deskideti un topic de provocari decat sa va incingeti p aici :):):) |
Quote:
PS:OFF TOPIC |
Quote:
mi a promis ca o sa aibe o discutie mai aprinsa cu cei de la Kamikaze, nu vreau sa ma cert cu nimeni dar peste asa ceva nu se trece cu vederea..... |
a trecut deja o saptamana de cand e stickerul ala acolo...proprietarul e in tara....au fost atatea discutii....si in seara asta vad masina lui parcata pe o strada...ma dau jos....vad stickeru` acolo...las`o draq de treaba !!!
si asa mi`a atras atentia destula lume in legatura cu stickerul....si culmea ca vineri seara....am ajuns la 8:05 la intalnire...si imi zice lumea ca o fost proprietaru si ma cauta moro sa ma bata....pacat ca am intarziat 5 min...da deja daca se ajunge la faze dintr`astea e grav....da nu`i nimik....nu mi`e greu sa car si ranga in porbagaj :evil: |
Pfuai de capu meu frate...asta iese urat rau...am eu asa un feeling...si stiu de ce spun asta...
Vorbind si despre altcva: FELICITARI FRATELOI NOSTRU NSList MC MATE PENTRU CUPA OBTINUTA ASTAZI!!! LOCUL 1 LA CAMPIONATUL DE DRIFT INTERN!!!! FELICITARI FRATE!!! Haideti sa schimbam subiectul si sa vb. subiectul cu pisarcosul cu sefiii caci sau vb. multe din cate stiu eu...dar e grav ca ala a ramas tot acolo...dar in fiine...si e si mai grav daca tot ei vor sa dea cu pumnu... |
stai linistit cart
tengu m a anuntat ca penru asta isi ia mana de pe ei si sa si gaseasca un alt nume, ca lui nun i trebui astfel de persoane legea armatei....pt unu, trag toti daca ei nu stiu cu cine sa defileze |
sper k pana la urma s-a rezolvat tot scandalul asta ....
bix...poate ne vedem la intalnirea NSL ;)...de sapt viitoare :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning