![]() |
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
Eu nu stiu ce sa cred. Ca aspect exterior parca Cielo merge mai mult. Pozitia la condus este mai buna tot la Cielo. In schimb, dotarile sunt cu mult superioare la Logan; motorizarea la fel (nu ma refer neaparat la performante).
Am condus ambele masini. Taica-meu a avut un Cielo din '95, a facut vreo 200.000 km cu el si n-a avut nici pe dreq cu ea. Un unchi are un Logan din '05 cu care a condus pana acum vreo 100.000 km si nu a patit nimic. Deci... este o chestie de gust. BONUS: Logan are ABS si dublu-airbag ;) |
Quote:
Stiu..... Si tata cu un Trabant a fost la motocros si n-a avut nici pe dreaq suspensia,sa mor. Aaa si avea vreo 600.000 km facuti numai in gropi de gropi. :roll: Toata lumea isi lauda masina,mai ales daca e straina,o ia in brate de nu se poate. Sa fim seriosi,credeti ca tatii vostrii cauta gropile alea cele mai mari,sa dea cu masina-n ele ?? Cati bani ai avea,tot te doare sufletul cand auzi trosc ca ai dat cu ea in groapa. |
Quote:
|
mah, c au zis germanii despre loganuri?
|
Quote:
|
mda, dar ce parere au.....
oricum asa putem continua la nesfarsit, eu tin cu cielo, u cu loganul, asa ca degeaba ne cacarim aici cu creturile:blahblah: |
Cieloa clar!Loganul tot Dacie este si eu am un cielo si am dat-o cu vreo 3 Loganuri pana acum,nici unu nu m-a luat.CIELO IS THE BEST!
|
nu mai zic nimik, lasa
|
mai degraba fan Cielo decat fan logan ...
desi toate au avantajele lor ... loganu` castiga puncte ca e mai nou .. si are ceva dotari in pus ... dar eu dak ar fi sa aleg intrea astea 2 as alege CIELO ... :2gun: |
Quote:
si in primul rand aici nu e vb de care e cea mai buna la liniute ci care este mai buna mai rezistenta si 2 cred ca topicul a fost facut pt cu tot si cu totul pt altceva nu pt care e ceea mai buna la linute zi ceva de cielo de rezistenta sau mai stiu eu ceva de genu si 3 va rog eu scoatetiva din cap aberatile de genu ca loganul tot dacie e ca daca vati uita mai bine la masina ati vedea ca nu prea mai e dacie decat cu emblema |
Hai ba!! terminati cu prostiile !!! ca eu nu mai poci de ras pe aci .... voi aveti idee ce spuneti ? nu de alta ,dar va intreb .
Acum suntem in 1995 , se anunta la radio ca apare cielo , concluzia ? e jafa , e rablagita , va ceda , nu mai stiu eu ce . Acum suntem in 2006 , se anunta la radio ca cielo e mai buna ca logan ... ( cum puii mei vine asta ??? ) Acum suntem in ==== se anunta ca loganul e mai bun decat noua generatie de la dacie ... Vai de mine , nu mai pot de ras .... ce vreti sa spuneti ca nu e asa cum am zis ?... sa ii creasca aluia nasul daca minte si imi spune ca nu e asa . Nu credeti ca sunteti cam carcotasi ? si nu faceti nimic aici bun ,decat sa vada ala care face cat mai multe numar de posturi cu afirmati aiurea ... Mai oameni buni ,interesativa mai intai ,documentativa si apoi postati . |
rezistenta .... si fiabilitate .. asta ramane de vazut ...
in ce stare o sa fie loganurile peste 10 ani ... fatza de cum arata cielourile la 10 ani ... si cum se comporta .. cum suna ... and so on .... |
mah, eu nu zic ca loganurile sunt proaste dar cielo >>>>> logan la toate mai ales fiabilitate
|
Quote:
PS.Plus ca la vant lateral mai puternic...........la ditamai cocoasa pe care o are loganu............... ma,dar ce sa ne cacam pe noi oricum e un pas inainte ptr dacia noastra mioritica! va salut! |
Ah! Stiu si eu! Cielo nu este stabil in curbe la viteze mari. O dovada este sor-mea "stabilometrul" :lol: . Daca o masina are ruliul mare, o apuca fluturii in stomac. La Cielo i s-a intamplat de muuulte ori. La Clio (ce avem noi acuma, care este aproximativ exact Logan) i se intampla cu o frecventa de 1/10 mai mica, si asta doar la serpentine atacate in viteza.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning