![]() |
Re: Accidente in Neamt
Quote:
2.Daca e vorba de piticu,a iesit din coma,are coloana rupta,nu poate sa vorbeasca. Si accidentu de aseara am coborat jos,si n-am mai avut timp sa mai vb mai multe,ciprian e bine,juca table la spital,m-a sunat de la spital un baiat care era la el sa ma uit la motor la ce viteza e blocat chilometraju,va dati seama ca nu avea 50 :)) Motoreta are furca rupta,si cam atat,casca era f putin zgariat,el a cazut in cap,avea casca de aia Nitro,avea geaca pe el parca,si protectia la spate,nu coloana,are picioarele umflate si zgariate. |
Quote:
P.S. Voi stiti ca facem offtopic? :) asa putin... |
Pai ...hai sa nu mai facem offtopic aici ..si sa mutam discutia pe Cafenea :) .
|
Dobitoci la volan....
|
am vb cu un prieten care el a vazut accidentul ,era si el tot cu un motor si a vazut cum sa rostogolit ala si akuma omuletzul e traumatizat:| E vorba de Romario Paulet , Chriac il stie
|
Da,era si Romario,dar el a plecat imediat,eu am vazut mai bine decat el,eram la geam,si ma uitam fix acolo.
|
Quote:
oricum ... pentru off-topic dai search la : "ceafeneaua nemtenilor de pe 4tuning". |
Era in seara asta cu motoru.
|
:arrow::arrow::arrow:
Quote:
|
bai eu nu dau de "cafeneaua nemtenilor " lasati unu link ul unde sa intru va rog ..ms
|
Quote:
|
Tu nu stii ce vorbesti ... sa stii sa mergi pe motor nu inseamna numai sa stii sa schimbi vitezele si sa mergi cu 250 km/h ... ca sa poti sa zici ca stii sa mergi cu motoru' e cand conduci de ani buni si cand ai reflexele formate , iar Romario nu are nici una din astea ... si pana la urma nici n-are carnet :lol: ...
Eu pun pariu ca daca il fugareste politia .. se panicheaza si se duce de pamant ... si nu ai cum sa negi lucru asta ... Am sa-ti dau later edit cu linku' |
pai el de cand are motorul se descurca bine nu ca unu care stie sa mearga de cativa ani pe asa ceva aici ai dreptate :P si oricum are carnet are timp sa invete
|
Nu se descurca bine ... sunt altii care conduc de 2-3-4 ani si nu se descurc bine ... cum nici eu nu pot sa zic ca ma descurc bine ... si totusi am vreo 3 ani de cand merg pe asa ceva ... dar in schimb pot sa zic ca am reflexele mai devoltate ca altii ... care is "incepatori" ...
Prima oara cand am iesit cu motoru' in oras ... aveam vreo 70 la un moment dat ... si deodata vad intersectia .. si nu stiam ce sa fac .. sa schimb viteza inferioara si apoi sa apas frana .. sau invers .. sa pun rana pe fata .. sau cea pe spate .. sau frana de motor .. si erau prea multe de facut deodata(schimbat viteza anterioara , tinut ambreiaj , franat , facut curba , apoi dat drumu la ambreiaj sa-mi iau demaraj din curba ... ) si eram blocat ... nu stiam ce trebuie sa fac ... asa ca m-am decis sa o iau tot inaitne pana ma obisnuiesc cu intersectiile ... si asa si el ... la ceva mai complicat se blocheaza ... nu stie ce sa faca ... el stie sa mearga... atat :) in fine ... hai sa terminam cu off-topicul .. pentru mai multe discutii dai click pe linkurile de mai jos : Noul topic "Roman" , cel vechi s-a inchis : https://forum.4tuning.ro/showthread.p...ighlight=Roman Cafeneaua Nemtenilor De Pe 4Tuning : https://forum.4tuning.ro/showthread.p...tenilor+tuning |
Re: Accidente în Neamţ
Accident foarte violent astazi in costisa:((( o masian a luat pe sus o carutza plina cu lemne... trafilul a fost blocat, iar mai apoi deviat prin camp. (din acest motiv nu am apucat sa fac poze. Daca a trecut cineva pe acolo si are poze...) Am o intrebare!!! Nu se poate face nimic in legatura cu carutele care circula nestingherite pe drumurile nationale???? Platim roviniete, platim taxe... platim multe ca sa mergem in siguranta!!!! Nu ne aude nimeni????
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning