![]() |
Re: Sa ne cunoastem...
oxide vad ca nu mai ai timp si de mine...ok..poate esti ocupat.cand o sa ai timp ocupa-te te rog si de masinuta mea...da-mi niste idei cat de cat realiste.adica sa nu-i pui niste spoilere uriase ceva finut cu bun gust...mersi
|
bro`...serios nu prea am timp...incerc in weekend...sry...hai vineri shi dak vrei vb...
|
ok.poate nu promit nimic...
|
k...maybe i`ll see u today...Dak vii o sa stau langa mashina lu` Balurutzu(Roveru`...)
PS:N-am timp pt k tre` sa invatz totushi ceva k am la vara examene...shi noah.. |
Salutare.
Sunt Florin si maniac dupa masini tunate. A mea e semi, dar cel putin pe muzica nu ma las. Si apropo eu vand M'N'C, care e super OK |
Quote:
ai glume in program cu mnc?vezi ca ai niste db drag-heri pe aicea care pun bassu pe tine daca ii iei cu povesti. oricum bine ai venit si sper ca stii de gluma!! |
Quote:
|
Ma nu fiti rai sa-l speriati din prima ,il bagam in WSR , ii luam banii si dupa aia il puteti speria :lol: :lol: :lol:
|
:) :) :) :) asta da da noi nu santem rautaciosi si nu l speriem noi santem doar realisti :) :) :)
|
Chiar asa usor credeti ca ma speriu. Hai sa ascultam muzica si sa bem o bere.
www.globiz.ro www.maniac.ro |
of,of,mai,mai,mai,daca mnc e ok atunci magnatu' unde ii?
|
Uitate si la pret, dar stii bine ca pe langa produse conteaza si instalatorul
|
Quote:
|
salutare. cred ca ma cunoasteti majoritatea... daca nu o sa pregatesc un cv . Oxide daca poti face ceva cu Mazda MX-6 ,spatele in special.
|
un cv tot ar fi binevenit...eu nu te stiu din pacate:(
:) si asa macar o sa te cunoasca si restu`, cei care mai sunt pe aici, si cei care o sa mai apara intre timp:) welcome dude:) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
- Copyright 2026 4Tuning