![]() |
Re: SKODA vRS
e vb de cel mai tare decat cu soft si evacuare.fara alte chestii ca injectoare turbo etc
|
De multa vreme ma chinuiesc sa citest tot topicul asta. Mie imi place cearta ... nah e o reactie fireasca a unor indivizi fara nici o urma de diplomatie si respect reciproc.
Ar fi interesant un remake GTI vs. YODA:lol: (prefer sa spun yoda decat octavia) ON TOPIC acu'. Mai... frumoasa culoarea. Nu am vazut multe rosii si sper sa vedem pozele cu ea modificata atat cat se poate la exterior. Pacat ca nu exista prea multe optiuni dar asta e. Si un sfat prietenesc acum fara nici o urma de ironie. Nu te da frate cu nimeni decat daca ai ceva de demonstrat. Pana una alta daca esti multumit cu softul tau f bine, nu raspunde la nici o caterinca dasta ca parca vad ca o sa va certati pe o jumate de secunda. Masina lui speeder trage super bine din cate am vazut si citit la fel si a lui YODA. Dar voi realizati ca va scoateti ochii pentru o jumatate de secunda? Rezultat atat de mic in cat factori determinanti pot fi o multime... |
1 Attachment(s)
Naka te invit cand mai vii pe a bucuresti sa testam masina ta un pic ca sunt foarte curios, eu am testat pe a mea si a scos ffff putin fata de cat speram, sunt curios la a ta. Stiu ca o sa zici nu si stiu si motivele dar sunt curios.
|
de ce crezi ca as zice nu?dimpotriva.si daca vrei mai repetam odata dar cu altcineva la volan numai credeti ca problema e masina problema e soferul.acelasi motor acelasi soft indentin ca la speeder nu cred ca cu el reusesti ce ai reusit cu mine si asta nu din cauza masinii repet din nou.numai bine si sa numai lungim discutiile astea inutile
|
Quote:
|
Quote:
|
yoda din curiozitatea ta cu softurile agresive si reis tio zic sincer si fara nici o suparare.toate tfsi de 200cp de la rbn au acelasi soft.nu e unul cu soft race si unul cu soft ekonomic si niciunul agresiv.toate sunt la fel.nu te mai gandi in fel si chip.daca tt ul are 220 cp speeder cat zici u ca are?si de ce tinand cont ca au acelasi soft?eu zic ca problemele astea cu softurile rbn si etc se discuta in alta parte.sa vazut cum merge o masina cu soft normal rbn pe langa a ta su soft race.te rog inchide subiectul asta pe care tot incerci sal dezvolti aiurea.eu unul sunt f multumit cum merge masina mea cu soft si atat.u cand aveai doar soft sigur nu erai multumit .pana una alta ne vedem la toamna.la revedere
|
Quote:
|
o sa ne dam fara probleme cand ajung acasa nici o grije.si da daca cineva vrea cred ca primeste si unul race dar este de auns si asta iti poate confirma si rabanne ca cel putin eu si speeder avem acelasi soft.
|
tiai facut o impresie proasta depre mine daca gandesti asa.tiam zis problema nu e masina ci eu.o sa tio dau sa o conduci cand ne vedem sa vezi dif intre mine si un alt sofer mai bun.te salut bafta
|
Quote:
|
sa va spun ce piese miau venit la masina?e lasa ca va arat la toamna ca atunci se numara boboci si oricum aici e prea multa carcota.sfatuiesc pe cineva de aici sasi puna ko4 daca mai are masina ca altfel se cam uita lung dupa mine ..........................
|
scuze pt off-topic...
naka aveai mai demult niste stopuri de astra F gsi....le mai ai? |
Quote:
|
Da-mi un PM cu nr tau de telefon te rog...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:21. |
- Copyright 2026 4Tuning