![]() |
Re: comenzi piese auto import - online
Kit distributie mazda6 2004 136 de cai cod motor RF ( in special pompa de apa si intinzatorul).
|
Quote:
si piese second hand nu vand |
Quote:
oglinda electrica - 135 lei bucata |
Quote:
sonda lambda inainte de catalizator - 350 lei |
Quote:
sau 35 lei facet sau 45 lei behr |
Quote:
|
Piese kadett gsi
sal,
Ma interessa preturi pt urmatoarele piese : 1.Set segmenti 2.Set cuzineti paleir + biela 3.Set semeringuri supapa 4.Set garnituri motor Date despre masina ai in atash unde este scanata CI. |
bujii NGK (normale sau Iridium) pt Cielo euro3?
fise bujii NGK,filtru aer,ulei Cielo E3? ulei full sint 5W30Mobil sau Castrol?Multumesc |
oglinda stanga heliomata cu incalzire ai ptr un mercedes w211 din 2003 E270 sau poti sa aduci la ce banii???????
|
buna ziua.am nevoie de piese pentru peugeot 307, an 2003:
- faruri(stanga si dreapta) - radiator apa - sigla cu leutzul care vine pe bara din fatza - grila pe care vine ventilatorul, cablajul si incuietoarea de la capota( am atasat o poza) as vrea sa stiu si preturile daca aveti piesele va multumesc Attachment 407461 |
Quote:
far fara proiector - 250 lei radiator apa - 490 lei restul pieslor nu din pacate |
Quote:
|
Quote:
|
Ma intereseaza interior de piele neagra(scaunele sa fie modelul complet acoperit cu piele) cu tot cu fete de usi pt un peugeot 406 modelul dupa 2000 si sa fie in stare buna. OFERTA ESTE CAT SE POATE DE SERIOASA.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning