![]() |
Re: Probleme cu PC-ul
@radu.3 - asta folosesc eu si merge undercoverul uns.
|
Voi ce antivirus folositi ? eu am avut kav ( kaspersky ) 7.0 si acum am trecut la 9.0 ( nu am licenta cumparata la el ) . Am vazut ca mai toti folosesc AVAST si nod 32 , sa raman la kav-ul meu sau sa incerc si altceva voi ce zice ti ?
|
Eu folosesc BitDefender Total Security 2009 (10).
E foarte sanatos. :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
mda..normal...dar un laptop nu poate face treaba unui PC never ever:) Spre exemplu satelitu' meu are punctaj mai mare in vista decat junghia de PC din birou..da' junghia aia zboara in undercover:) pe cand satelitu se mai sacadeaza :D Cherioo
|
Sa fim seriosi - laptopul nu e pentru joaca :)
Vrei joaca - treci la "cazane" :D Laptopul este pentru bussiness, 1-2 exemple in muzica si ... cam atat. E bun si de inlocuitor pentru server, pe o durata destul de scurta. |
vrei joaca ..treci la console xbox sau ps3 :lol:
|
Cu riscul de a suna ridicol si stupid, cred ca iar am un virus in calc.
1. Nu mi se mai deschide nici un antivirus. 2. Nu se mai deschide nici macar kitul de la antivirus. 3. Nu mai merge sa fac Update la antivirus. 4. Imi pica net cateodata. 5. Mi se blocheaza programul cand vreau sa scanez o partitie. 6. De cateva ori mi s-a restartat in timpul scanarii. Cam atatea momentan. Multumesc. |
ceva..nu "duce" sarcinile, poate fi virus, poate fi windows prost sau instalat acu 5 ani :).. poate fi sursa care nu duce... pot fi memorii.
|
Windosul l-am reinstalat acum cateva sapt. Pana la urma a mers instalat Nod 32 si i-am dat scan cu el impreuna cu SUPERAntiSpyware Professional care se pare ca si-a facut treaba.
|
si aveai virus sau nu ?
|
Inainte sa se intample toate astea? Da, normal. Kaspersky 6.
|
nu..eu te-am intrebat DACA AVEAI VIRUS IN PC.. nu antivirus :)
|
:lol: :lol: :lol: In fine... Am scanat cu SUPERAntiSpyware Professional si mi-a gasit vreo 5 troieni si restul in Cookies. Am mai scanat cu Nod 32, nu mi-a gasit nimic dupaia din nou cu AntiSpyware-ul. De data asta mi-a gasit peste 100 de troieni. Dupa toate astea nu mi-a mai aparut nimic dupa scanari. Am mai dat sa defragmenteze si un Error Check. Acum imi merge Nod 32-u dar nu pot sa fac update.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
- Copyright 2026 4Tuning