![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Bravo pentru permis . . . de cand astepti . . . cat mai multi km fara incidente si gandeste-te la ce mai vorbeam noi la 5 dim. pe kisellef inainte sa incerci "anything stupid"
Cat despre culoare . . . . eu as fii vazut masina aia un negru diamant cu ceva perla albastra in ea . . . .oricum daca tie i-ti place e totul ok. P.S. . . .Cand ne dam ??????? |
Quote:
maroo,hane,florin, sunt mic,incepator,si cuminte.. o sa merg pe motoru de 2.5 si in acte ... inca nu-mi permit sa fiu smardoi cu politia .. :D tre sa vad si eu cum merge treaba :P il pun si in acte si platesc un pic mai mult si aia e .. achim .. culoarea o sa fie laguna seca uni , culoarea lu synkro , culoarea de pe m3 e46 , cea albastra |
2 Attachment(s)
ptr achim, din nou , culoarea
p.s: am fugit la platesc taxa de 450.000 ptr permis .. dup`aia ma duc sa stau pe la udristei .. cine stie cat timp :( pup.pa-pa |
sincer cred ca masina va arata bine si sigur o sa l ajut sa arate masina cat se poate de vina restul tine de el dar avand in vedere ca lucreaza la studioul meu sincer santos cred ca va avea o masina cel putin unica, atat cat trebuie pt un incepator deja i am propus cate ceva si daca totul merge bine o sa fie inca un urs frumos in buc, il felicit pentru masina aleasa are mult potential asteptam sa vina in hala si probabil din iarna va fi total schimbata sa l mai lasam sa se joace si sa invete cate ceva pe bune nu doar teorie
|
Lasati bah omu sa il faca albastru.. ca asa-i sta bine unui urs!
Comisare.. mai traiesti tata? Ce dracu mai face gasca veche? ps: da si tu pm |
culoarea oricum n-o mai schimb ..
nu de alta, dar iar pierd timp .. si deja luni imi iau permisul .. si e ... urat ma nene ma . sa ai permis si sa n-ai masina :) |
intrebare..
am fost azi la udristei .. am facut poza ptr permis, am platit taxa ptr permis etc pe geam acolo scria ca permisul se elibereaza in 24 de ore ! maxim ! femeia aia mi-a zis sa vin luni dupa masa sa-l ridic cel mai sigur.. maine dupa masa am voie sa conduc ? si daca ma opreste sa zic ca nu-l am la mien ? o sa fiu in baza de date? maine se lucreaza la udristei ? pana la ce ora ? help plz |
Maine parca nu se lucreaza la Udriste ... mai bine stai cuminte cu permisul sa nu dai de belea .
|
Quote:
oricum, acu stii ca ai permis, stii ca ai masina, deci chill man, o sa ai timp o viata intreaga sa tot conduci ... si, un sfat de la mine, mergi incet ... viteza ucide ... lasa viteza cand e noapte sau cand sunt legale ;) ... sa ai bafta multa cu masina, sa o duci cat mai mult (si peste ani si in turatzii) ... |
Quote:
|
gata am rezolvat cu permisu :D intr-o ora ma duc sa-l ridic ..
a coborat un mic dumnezeu din ceruri si mi-a vandut un pont :D si eu l-am cumparat :D |
:lol: bravo man , ma bucur pentru tine .
|
:)) tare faza cu 24 de ore.... la noi scris 2 h :)) si tot asa am dat joi ex... vineri dat banii si poza... si luni mi l-a dat. si faza cu condusu daca chiar vrei poti. pe permis o sa iti scrie data in care ai facut poza... la mine asa a fost.
|
Ziua de vineri 24 aug. cu prelungire in sambata 25 aug.. au fost.. inimaginabil de tari ..
am luat permisu la 4 30 .. la 5 eram deja plecat spre ploiesti pe dn1 .. am fost pe la cramele seciu apoi pe la valea calugareasca apoi inapoi in buc, unde m-am intalnit cu niste prieteni .. m-am plimbat cu un m3 e36 .. m-am plimbat cu un e30 2.5 12v .. m-am plimbat cu un a6 1,9 tdi .. :) si in mare parte cu o cobra de 2,4d.... am facut in total 423 km ... azi :) de la 5 pana acum la 7 30 dim :) sunt varza :) mort da a fost tare rau |
deci, prea tare ! :) ....... te'ai descarcat
imi imaginez cand o sa scoti masina ta .. mijto, bv.. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning