![]() |
sa va traiasca aia mica scumpika si voua casa de piatra si sa va iubiti :woowoo: ! tineri si nebuni BV :) :)
|
sa va traiasca aia mica scumpika si voua casa de piatra si sa va iubiti :woowoo: ! tineri si nebuni BV :) :)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu sunt nebun numai ca am alte planuri! sa fac klumea la bac, sa termin o fac si abia dupa ce imi voi permite sa ma tin pe mine,pe ubita o sa-mi fac o familie cu un bebe 8)
|
eu sunt nebun numai ca am alte planuri! sa fac klumea la bac, sa termin o fac si abia dupa ce imi voi permite sa ma tin pe mine,pe ubita o sa-mi fac o familie cu un bebe 8)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
lasa lasa nu-mi spune ca am vazut cu cat ai luat examenele ! la bac nu cred ca am sa scot atat pt ca nu invat.... sa nu intelegi cas cel mai berbec din clasa ca nu sunt dar nu deschid nici o carte nik si in a10a am fost pe locul 4 din cls :) cu 9.15 parca .... in fine daca stateam si eu macar o ora pe zi cu ochii in caiete era mai bine dar de fiecare data cand imi propun ma apuca o mare LENE .
si eu n-am spus ca nu inveti sau altceva,,, :) eu vreau sa nu am alte griji decat sa termin fac si sa iau un post klumea.... am o fire mai ambitioasa,sunt berbec ca zodie.... vreau s-o tin pe ubita in puf ! :) intelegi u PS:bft incontinuare la ex |
lasa lasa nu-mi spune ca am vazut cu cat ai luat examenele ! la bac nu cred ca am sa scot atat pt ca nu invat.... sa nu intelegi cas cel mai berbec din clasa ca nu sunt dar nu deschid nici o carte nik si in a10a am fost pe locul 4 din cls :) cu 9.15 parca .... in fine daca stateam si eu macar o ora pe zi cu ochii in caiete era mai bine dar de fiecare data cand imi propun ma apuca o mare LENE .
si eu n-am spus ca nu inveti sau altceva,,, :) eu vreau sa nu am alte griji decat sa termin fac si sa iau un post klumea.... am o fire mai ambitioasa,sunt berbec ca zodie.... vreau s-o tin pe ubita in puf ! :) intelegi u PS:bft incontinuare la ex |
Re: Indragostit pana peste cap ?
Quote:
|
nu merge asta dupa vrute...:) daca e sa vina...vine ea...(dragostea)
|
Quote:
ASA ASA !!! TINE-o IN PUF !! in aur si cristale !! o sa se obisnuiasca cu binele asta... si o sa i se ia de tine ;) believe me ! las-o pe ea sa te tzina-n puf smartass ... de fapt.. fa cum crezi tu ca e mai bine ;) |
eee santose am exagerat si eu un pik... vorba vine !
am vrut sa spun ca pana cand n-o sa pot tine eu casa si pe mine si pe ea nu am de ce sa ma bag in ceva serios,intr-o familie.... am eu ambitia asta sa stiu ca eu sunt baza... nici sucul nu accept sa mi-l plateascsa o fata ... asa sunt eu ... |
tu .. pseudozeu mic ce esti .. asa esti tu , nu accepti sa-si plateasca sucul ....
flash news big guy ... mai sunt inca nush cate milioane ca tine :) ti-am zis, sfatul meu , e sa .. nu o tzii in puf , eu n-am tinut-o pe a mea.. lil` story: pe 12 e cursa la craiova, tot pe 12 ar cam fi programata o fuga la munte, si vreau sa fiu si acolo si acolo , si ... am vbit si cu ea, vreau s-o iau cu mine , si i-am explicat.. ca .. merem la munte ... dar .. mai intai vreau craiova.. chestie posibila .. doar cu trenul .. (17 ani) .. si .. printzesa a zis ... " da iubitu .. o sa fie misto .. " adica... wtf.. pana acum am avut parte doar de. . " eu ? cu trenu` ? muahahhaa" , astea tinute in puf .. asa ca .. tine-le ... in puf .. in .. ce vrei tu . . ai grija cum le cresti ... ti-o faci cu mana ta :) ia una crescuta , e mai simplu :) din toate punctele de vedere :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:44. |
- Copyright 2026 4Tuning