Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Indragostit pana peste cap ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4749-indragostit-pana-cap.html)

Eugen_TL 03-03-06 19:28

sa va traiasca aia mica scumpika si voua casa de piatra si sa va iubiti :woowoo: ! tineri si nebuni BV :) :)

Eugen_TL 03-03-06 19:28

sa va traiasca aia mica scumpika si voua casa de piatra si sa va iubiti :woowoo: ! tineri si nebuni BV :) :)

Deea 03-03-06 19:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"

Multumim, multumim! Si tu sa te faci mare si \"nebun\" ca noi :wink:

Deea 03-03-06 19:51

Re:

Quote:

Multumim, multumim! Si tu sa te faci mare si \"nebun\" ca noi :wink:

Eugen_TL 03-03-06 20:38

eu sunt nebun numai ca am alte planuri! sa fac klumea la bac, sa termin o fac si abia dupa ce imi voi permite sa ma tin pe mine,pe ubita o sa-mi fac o familie cu un bebe 8)

Eugen_TL 03-03-06 20:38

eu sunt nebun numai ca am alte planuri! sa fac klumea la bac, sa termin o fac si abia dupa ce imi voi permite sa ma tin pe mine,pe ubita o sa-mi fac o familie cu un bebe 8)

Deea 03-03-06 20:50

Re:

Quote:

Da` ce?! Ti se pare tie ca eu nu ma tin de facultate? Si ca fapt divers, la bac am facut k lumea (9, 32) :wink:

Deea 03-03-06 20:50

Re:

Quote:

Da` ce?! Ti se pare tie ca eu nu ma tin de facultate? Si ca fapt divers, la bac am facut k lumea (9, 32) :wink:

Eugen_TL 03-03-06 21:08

lasa lasa nu-mi spune ca am vazut cu cat ai luat examenele ! la bac nu cred ca am sa scot atat pt ca nu invat.... sa nu intelegi cas cel mai berbec din clasa ca nu sunt dar nu deschid nici o carte nik si in a10a am fost pe locul 4 din cls :) cu 9.15 parca .... in fine daca stateam si eu macar o ora pe zi cu ochii in caiete era mai bine dar de fiecare data cand imi propun ma apuca o mare LENE .

si eu n-am spus ca nu inveti sau altceva,,, :) eu vreau sa nu am alte griji decat sa termin fac si sa iau un post klumea.... am o fire mai ambitioasa,sunt berbec ca zodie.... vreau s-o tin pe ubita in puf ! :) intelegi u

PS:bft incontinuare la ex

Eugen_TL 03-03-06 21:08

lasa lasa nu-mi spune ca am vazut cu cat ai luat examenele ! la bac nu cred ca am sa scot atat pt ca nu invat.... sa nu intelegi cas cel mai berbec din clasa ca nu sunt dar nu deschid nici o carte nik si in a10a am fost pe locul 4 din cls :) cu 9.15 parca .... in fine daca stateam si eu macar o ora pe zi cu ochii in caiete era mai bine dar de fiecare data cand imi propun ma apuca o mare LENE .

si eu n-am spus ca nu inveti sau altceva,,, :) eu vreau sa nu am alte griji decat sa termin fac si sa iau un post klumea.... am o fire mai ambitioasa,sunt berbec ca zodie.... vreau s-o tin pe ubita in puf ! :) intelegi u

Deea 05-03-06 09:17

Re: Indragostit pana peste cap ?

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
am o fire mai ambitioasa,sunt berbec ca zodie.... vreau s-o tin pe ubita in puf ! :) intelegi u

Atunci ai grija sa nu-ti pierzi ambitiile pe drum ;) .

valib 05-03-06 11:34

nu merge asta dupa vrute...:) daca e sa vina...vine ea...(dragostea)

EvLSant0S 05-03-06 20:32

Quote:

Originally Posted by TuningBoy

ASA ASA !!! TINE-o IN PUF !! in aur si cristale !!
o sa se obisnuiasca cu binele asta...
si o sa i se ia de tine ;)
believe me !
las-o pe ea sa te tzina-n puf smartass ...
de fapt.. fa cum crezi tu ca e mai bine ;)

Eugen_TL 05-03-06 20:42

eee santose am exagerat si eu un pik... vorba vine !

am vrut sa spun ca pana cand n-o sa pot tine eu casa si pe mine si pe ea nu am de ce sa ma bag in ceva serios,intr-o familie.... am eu ambitia asta sa stiu ca eu sunt baza... nici sucul nu accept sa mi-l plateascsa o fata ... asa sunt eu ...

EvLSant0S 07-03-06 01:12

tu .. pseudozeu mic ce esti .. asa esti tu , nu accepti sa-si plateasca sucul ....

flash news big guy ...
mai sunt inca nush cate milioane ca tine :)

ti-am zis, sfatul meu , e sa .. nu o tzii in puf , eu n-am tinut-o pe a mea..

lil` story:
pe 12 e cursa la craiova, tot pe 12 ar cam fi programata o fuga la munte, si vreau sa fiu si acolo si acolo , si ... am vbit si cu ea, vreau s-o iau cu mine , si i-am explicat.. ca .. merem la munte ... dar .. mai intai vreau craiova.. chestie posibila .. doar cu trenul .. (17 ani) ..
si .. printzesa a zis ... " da iubitu .. o sa fie misto .. " adica... wtf.. pana acum am avut parte doar de. . " eu ? cu trenu` ? muahahhaa" , astea tinute in puf ..
asa ca .. tine-le ... in puf .. in .. ce vrei tu . .
ai grija cum le cresti ... ti-o faci cu mana ta :)
ia una crescuta , e mai simplu :) din toate punctele de vedere :)

All times are GMT +2. The time now is 23:44.

- Copyright 2026 4Tuning