![]() |
Re: Dacia masina mea
cif schimba farurile pune dalea cu colt taiat ca dau naspa ci astea si punei bara pe fata bin 3 bucati cu proiectoare si u spoiler si da mult mai bine iti spun eu. bafta
|
poti schimba doar sticla/plasticul la faruri....e ~10 lei bucata;)
|
o sa umblu la garda masinii dar la inceput o sa ii schimb cauciucurile cu unele cu inaltimea de 60 sau 55 daca gasesc pt ca eu acum am 80.
pregatesc o mare surpriza. |
13 Attachment(s)
cea mai noua sesiune de poze cu masina pt ca acum o sa stea 6 zile trasa pe dreapta pana vine ceva bun de la targoviste.
|
pana vine ceva bun de la targoviste.[/QUOTE]
numerele ............ce sa vina!!!!!!!!!!????????????=)) de ce le schimbi?ii pui preferentiale? da bine combinatia de alb cu rosu.chiar imi place masinutza. |
3 Attachment(s)
eeeee si avem un castigator.dau o bere cand ne intalnim.
da am pus preferentiale si in 5-6 zile vin. ultima modificare facuta pe ziua de azi. |
io as fii lasat rosie partea aia,dar daca tie iti place.......
stopurile as zice sa le faci rosii,sau sa schimbi geamurile cu unele dinalea cu partea superioara alba!:D |
nu o sa fac partea de sus a stopurilor neagra si partea de jos rosie.
|
mereu mi s-a parut ca vin aiurea tobele alea pe dacie....
|
Quote:
|
pai nu prea pot pt ca aparatele astea distorsioneaza sunetul.are un sunet de inox pt ca finalele alea 2 sunt din inox si atunci cand ii dau sa manace bine se incing de nu ti mana pe ele.
|
o sa iti topeasca bara daca se incing asa tare...
|
eee asta este.
|
man cat te-a dus numerele...cat costa sa iti pui preferentiale...si app cumva nr e ozn:D:)?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:05. |
- Copyright 2026 4Tuning