![]() |
Re: BZ 88 CVM
Quote:
n-am avut de unde sa stiu....vina mea...imi cer mii de scuze! app, unde as putea sa gasesc si eu o bara de torsiune de papuc diesel, ai idee? Bixenon h4 are un tovaras al meu, noi la 350 roni! Bafta! |
Quote:
|
o sa trec vineri sa le pun o intrebare... dar pentru spate de care sa pun ca nu mi se pare ca vin foarte bine 2 acolo...
|
Frumoasa masina dar singurul lucru care nu imi place e eleronul bafta.
|
Quote:
p.s. incepe si citeste de la capat pana la sfarit. |
Diseara sau maine cand ajungi sa ma suni si pe mine:lol:.Sa vad ce ai mai modificat:lol:
|
Da wsn_asf, stopurile astea vin putzin mai in interior... deocamdata.
Nu are nimic Nebun4ever, nu aveai de unde sa shtii. Deocamdata de bara de torsiune nu stiu nimic, dar iti promit ca o sa ma interesez, poate gasim ceva. Pa spate de ce nu vrei sa pui doua? Vin f bn. Eu am pus 2 de break shi sunt foarte multumit de rezultat. Emin3m, ne vedem mai pe seara. Te sun eu. Multzumesc tuturor pt parerile bune! |
salut scz off topic de unde iau si eu o capota ca a ta acea din primele poze [prima pagina]
|
sika nu sti pe unde pot indrepta si eu o janta??
|
adituz daca cauti 1 capota a lu syka este pe fxf! si nu este de vanzare1 trebuie si e refacuta!
|
nu e de vanzare...e luata deja de mine...;)
|
4 Attachment(s)
Aditzu1603, daca vrei capota ca aia te pot ajuta eu.
Cresty, vezi ca la vulcanizarea aia vis-a-vis de patinuar indreapta jante. Mai postez shi eu cateva poze... mai vin altele deseara sau cel tarziu maine. |
Ai dus broscoiul la balta? Daca tot se deschide capota invers poti sa prelungesti capota aia pana jos la bara sa faci ceva special.
|
nu ma ajuti si pe mine sa fac deschiderea capotei ca la tine...:)
|
Quote:
LE: cum ai facut un singur stergator? de mult am de gand sa fac asta la a mea dar nu stiu cum :( |
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning