![]() |
Re: Supercing GT turbo
dc ai dat galeria jos ??
chiar naveai unde sa faci un gratar... ? :P |
exact asta vroiam sa zic si eu.gratareeeel :D
|
Salut! Ce piese sunt necesare pt un swap de F7P sau B18FT pe un R5. Este mai putina bataie de cap daca R5 este GTX sau GTE, ca astea au fost cu motor F2N? Multumesc!
|
da,este !
|
6 Attachment(s)
galeria de evacuare este aproape gata :)
|
that's a huge bit## ! :)
|
turbina si wastegate-ul de pe ce motoare sunt luate ? ce electronica vei folosi ? imi place faptul ca lucrurile iau amploare. numai bine !
|
audi s2 2,3 turbo benzina, instalatie electrica de 1,8 16v, injectoare si ECU de 21 turbo
|
auoleu ! pai tu crezi ca aici e ca si cu jigloarele ? :lol:
Te-ai interesat macar ce impedanta au injectoarele tale vs. injectoarele de R21 ? Nu de alta dar poate te vei mira dece o sa iasa scantei ! Si inca nu am ajuns la subiectul "MAP"... |
am uitat de map.. da si map de 21 t...
au fix aceeasi impedanta injectoarele de 21t |
2 Attachment(s)
uite... autodata ce zice...2-3 ohmi pentru ambele masini... se potrivesc de asemenea si injectoarele de sierra cosworth 2,0 turbo...au aceeasi impedanta..
si nu... nu cred ca e la fel ca la jigloare... chiar m-am interesat ce si cum... pe langa faptul ca mai e nova 1,8 16v turbo am mai vorbit si cu fanii clio din anglia :) si calculatoare sunt aproape acelasi model... |
ce cod are scris pe el injectorul de R21 ? ala lung ce incepe cu 0280... daca e bosch
si mikafly foloseste TOATA instalatia de R21 din ce am vazut la el,deci e cu totul alta poveste ! So be warned,ca nu e asa usor,aici nu mai merge cu presupunerea ca la motoru ala vechi ! |
pai nu foloseste toata instalatia... tot aia de 1,8 a folosit-o...
|
Bv omu....spor la treaba....
PS : Daca ma inteleg cu omu..revin si eu printre renaulturi iar..dar de data asta cu ceva mai de familie dar tot turbo.. |
:D:D:D 21t :O poate chiar quadra ;;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning