![]() |
Re: 94 Honda Integra DC2
Dar sa stii ca nu este chiar asa de scump (cel putin nu in NZ). Am avut 2 masini pt multa vreme si mi-a convenit de minune chiar si ca student. Benzina nu era o problema pt ca nu consumi de 2 ori mai multa, asigurarea poti sa o lasi ca 3rd party, taxa de drum este intradevar singurul lucru care il platesti de 2 ori.
|
Si as mai avea o problema....parcarea :lol: avem deja 4 masini in fata casei, 5 deja is prea multe :-)
Ieri am fost oprit de politie, prima data in IRL (lasand check point-urile) eram peste viteza maxima:oops:. 80€ si 2puncte :sad: |
Quote:
|
Cred ca trebuie sa-mi tin prostia in frau :oops: nu stiu dupa ce mergeam peste limita ca doar nu ma grabeam niciunde...dar am scapat usor :D
|
la cate puncte iti suspenda carnetul?
|
la 12 parca iei ban 1 an
faza nasoala e ca iti expira punctele doar peste 3 ani nu ca in RO peste 6 luni :rolleyes2 |
dar permisul nu se suspenda ca nu pot, nu pot nici sa le adauge in sistemul din ro.
faza nasoala e ca vine foaie de la asigurari cand ai implinit 12 puncte in sistemul din irl si ti se termina asigurarea si nici o alta companie de asigurari nu te mai asigura pana cand ti se sterg din puncte sa ai sub 12 |
si eu stiu ca ban-ul e de 6 luni ;)
|
1 Attachment(s)
mai aveam si eu 1 poza cu jucaria.
drum bun catre RO! |
4 Attachment(s)
Mersi bulan :D
Ieri am schimbat placutele de frana ca nu le-am verificat niciodata si am zis sa fiu safe ;) cele vechi erau intr-o stare buna si mai tineau dar daca tot am dat banii pe alea noi le-am schimbat :-P Cateva poze acum inainte de drumul de ro. Plecarea in 30min :twisted: Sa ne vedem cu bine.......... |
firma de jucarii vtech :)) are si fratimiu o bormasina de la firma aia :))
|
HEhe. Integrele astea pot cara mult pt volumul si ce vor ele sa fie. Cand m-am mutat am pus aproape la fel de multe bagaje ca si in Lecagy-ul wagon. Nu mi-a venit sa cred.
Cum te-ai descurcat cu condusul pe partea "corecta" cu ea? |
inca e pe ferry cu ea. ajunge dimineata in franta ..
|
Da, dupa un drum de 3089km am ajuns in Alba-Iulia. Nu am avut nici o problema mecanica sau cu drumul :D
Nu prea am timp acum de scris ca sunt la beute :-P dar am sa fac un write up al traseului cu poze. In week-end-ul asta voi fi prezent la intalnirea Honda Romania :twisted: Revin cu detalii..... |
:o 3089 km??
wow ce de miles ai bagat? cand ai ajuns man? as fi venit si eu cu voi dar ,no asta e..poi ne vedem later atunci! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning