![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Quote:
o sa fie si NSL, dar sper sa fie NSL - MEHEDINTI si sa nu fie masini "cumparate", ci facute de proprietar......:poke::poke::poke: |
Esti pe calea cea dreapta, fiule :rolleyes2:-P:lol::rolleyes2:-P
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
HFV-ule o sa ajungi sa iti deschizi salon de tuning. Bvo , mi drag de tine :) pacat ca esti casatorit :))
|
mno nu am reusit sa vad clipurile dar astept sa faci poze cu bara slefuita si vopsita oricum sunt curios cum faci cu vopsitul adica o sa o vopsesti cu sprayul partial sau o vopsesti toata? oricum ai facut treaba buna pana acum , pune mai repede niste poze cu ce ai mai facut pe acolo ca sunt curios:D bafta!
|
Quote:
|
....spor la treaba GANGSTAH , inceput este bun ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=LauGSI;3395851] Si apropo DODO cand am vorbit cu tine pe mess ziceai ca am ID de nu stiu ce tara...sunt in Anglia UK unde nu multa lumea ajunge pocnind din degete :) oricum u nu stii nici macar unde se afla Serbia pe harta dar Marea Britanie deocamdata o duc bine aici si nu as prea vrea sa ma intorc acasa sa stau ca tine sa imi dea mama cu tata masina cand vor ei si cu conditia de a nu da "Scoala" jos de pe masina...oricum acasa am o masina pe numele meu nu ca tine pe numele parintilor...Apropo asta :!: o porti si acum in geam cand mergi cu masina..? Apropo aici e ora 4:30 suntem cu 2 ore in urama voastra..!! P.S. I still miss u guys ;) :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning