![]() |
Re: Club NUBIRA
Dupa ce ai dat tamburul jos, scoti capacelul antipraf, scoti siguranta, desfaci piulita si scoti butucul complet. Il degresezi, dupa care vaselina noua si montezi la loc, avang rija sa strangi piulita de la rulment usor dupa care 1/4 tura inapoi. Cu ocazia asta poti verifica si reglajul franei de mana.
Spor la treaba!;) |
pai tocmai asta este problema...
am data roata jos....dat capacel jos...desfacut siguranta si piulita....scos si seaiba...scos rulment si atat....tamburul nu pot sa-l dau jos...nu iasa pur si simplu....nu stiu ce naiba are |
salut,
am si eu o intrebare : Distributia de Nubira 1 se potriveste si pe Nubira 2? multumesc |
din cate stiu eu nu se potriveste
|
Quote:
Pe tambur ai un surub mic pt. surubelnita cruce. L-ai desfacut pe ala? Daca da si tot nu iese, asigura-te ca frana de mana e jos. Daca nici asa, loveste usor cu ciocanul in tambur, poate, poate. Daca nici asa, trebuie sa dai drumul la cablu frana mana de sub calul interior (cotiera). |
da...am desfacut si surubelul ala in cruce...am si batut usor cu ciocanul in el...frana de mana lasata jos....:(....nu a vrut ca un caine sa iasa.....si trageam de el si parca ar fi avut un arc....se tragea singur inapoi:(
si explica-mi de ce trebe sa dau cablul de la frana de mana....nu prea inteleg....si de la cotiera???? multam!!! |
Deci: cablu de frana mana e format din 2 bucati la Nubira 1 si strangerea cablului frana de mana se face de sub cotiera cu o cheie de 12. E posibil sa ai cablu frana mana blocat pe partea unde nu iese tamburul. Inainte de asta da cu putin wd40 pe butucul spate si forteaza tamburul. Daca nu, trebuie sa desfaci sub cotiera. Cand umbli acolo, iti vei da seama cum sta treaba.
|
ok...multumesc mult...astept sa se faca fremea asta mai buna si o sa-l desfac!:)
|
sal adu am facut rost de 2 faruri de m3 crezi k se potriveste lupa :) da si tu un beep cand poti vb la tel mersi :)
|
pe adu nu l-ati vazut azi??
|
salutare...imi pare rau pt postul facut:(
nu se mai repeta:( |
salutare....as vrea sa-mi schimb luminile in bord,sa le fac alb neon,si nu mai stiu sigur...la nubira 2 bacurile de lumina ceasurile sunt ca alea de pozitie 5W5?:?:
am desfacut bordul mai demult dar nu mai tin minte daca erau destea sau nu:?: |
la ce fel de pozitie te referi pozitia de la far??? nu sunt la fel dak la alea te refereai. is mult mai mici alea de la bord ma refer k marime
|
da la cele din far ma refer....stiu ca in bord sunt delea mici,dar am impresia ca ceasuri la nubira 2 sunt luminate cu becuri ca cele de pozitie 5W5,parca sunt....dar nu mai sunt sigur....
cand mi-am schimbat bujiile ultima data, cucoana de la magazin nu a avut sa-mi dea rest, nu mai stiu 1-2 RON si mi-a dat un bec...care este la fel de mare ca cel de pozitie si cu caciulita deaia verde pe el. va intrebam ca sa nu mai desfac bordul inca odata sa ma uit doar ce becuri imi trebuiesc. |
6 Attachment(s)
Salut ! am si eu o Nubirica I ,CDX, 1.6 , 16 v , 105 cp , 74.000 km , ma gandesc sa ii fac si eu cateva modificari la exterior : ploape , masca sport , sa ii scot sigla de pe capota cu DW si jante . . .
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
- Copyright 2026 4Tuning