![]() |
Re: Intalniri
locatia a stricat tot. dar de altfel pot spune ca a fost ok
|
Pij-ule ai avut probleme cu ursul :-P
Ceva poze careva ??:lol: |
poze sigur nimeni , filmulete nici atat
din atatea masini si 3-4 linii ? din atatia spectatori si nici un filmuletz nimic ar fii frumos sa facem un filmuletz ...cu fete care dau startu sau ceva ....sau baiati ..asa mai multe masini etc:) |
nu sunt treburi de scris pe internet, esti constient, nu?
|
Quote:
|
korne nu am gresit cu nimic
eram pe teren privat :)) si 35 de masini eu zic ca eram multi nu destul:D |
Radule... sa aduci tu fete multe, de acolo... sunt bunaciuni si pe la voi, eu asa am observat... poate vor sa vada portocala mecanica de aproape :))
a fost ok pana la urma. sa speram ca data viitoare sa se bage mai multi. mai ales acolo la clasa voastra 1.4 - 1,6.... sunt multe |
schumi... eu zic ca locatia a fost ok, doar ca ne am grabit si inca nu era tarziu... era circulatie mare... dar in rest...am fost mult mai impacat aici... decat in locurile bine cunoscute de noi :)
ford muscle is back |
mda bine zici , pacat ca nu am adeversaaar !! MUHAHAHA :)))) as fii vrut cu ninja dar nu a venit ..cu alta ocazie :D)
|
radule, daca ma superi vin cu camionu si ma pun in fata ta, sa nu ma mai poti depasi:lol: oricum, mi-a parut bine ca ai venit. la mai mare;) si sa faci bine sa aduci si tu fete la mures....stii tu, sa le facem poze. vorba lui Rik, poate vor sa vada portocala mecanica...sau pe alba ca zapada:lol:
|
mda mda sau loganu meu pe care multe lo vazut deja ...:))) si interior si exterior =))
las ca sunt destule fete in mures ...studende de toate nu trebe sa le car eu de aici ... |
atunci sa ma exprim altfel, adu tipe care sa puna botul la masinile noastre:lol:
scz de offtopic ref la intalniri: a fost ok la cluj, mi-ar fi placut sa fie mai multe masini tari, dar in rest, nu ma pot plange |
asteptam filmulete ...pe mess sau undeva..
|
nu am filmat
|
of of eterna poveste....toata lumea vrea numai sa priveasca...si f putini participa,de ex acum vineri din 35 numai 5-6 [email protected] zic sa facem altfel....noi cunoastem deja cine se baga si cine nu,mergem numai cine se baga si gata,si cand avem chef de vorbe atunci ne adunam la platou si parlam.....Respect
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
- Copyright 2026 4Tuning