Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Intalniri (https://forum.4tuning.ro/402-mures/40890-intalniri.html)

Korne 09-05-09 04:01

Re: Intalniri

locatia a stricat tot. dar de altfel pot spune ca a fost ok

marius_bmw_gtm 09-05-09 10:35

Pij-ule ai avut probleme cu ursul :-P

Ceva poze careva ??:lol:

bandeanradu 09-05-09 10:38

poze sigur nimeni , filmulete nici atat
din atatea masini si 3-4 linii ? din atatia spectatori si nici un filmuletz nimic
ar fii frumos sa facem un filmuletz ...cu fete care dau startu sau ceva ....sau baiati ..asa mai multe masini etc:)

Korne 09-05-09 12:48

nu sunt treburi de scris pe internet, esti constient, nu?

scorpionxxx 09-05-09 13:25

Quote:

Originally Posted by Rik-St (Post 2301546)
Baieti! Cum a fost? eu personal sunt dezamagit... ca nu am avansat... prea multi spectatori, prea putina actiune. insa avand in vedere ce a fost pana acum, totusi ne am adunat vro 35 de masini...
stima si respect pt oameniii care se si baga...

Ford muscle is back

aoleuu 35 de masini ati fost destul de multi sper ca pe saptamana viitoare sa ajung si eu numa sa imi termin masina ca inebunesc

bandeanradu 09-05-09 13:43

korne nu am gresit cu nimic
eram pe teren privat :)) si 35 de masini eu zic ca eram multi nu destul:D

Rik-St 09-05-09 15:06

Radule... sa aduci tu fete multe, de acolo... sunt bunaciuni si pe la voi, eu asa am observat... poate vor sa vada portocala mecanica de aproape :))
a fost ok pana la urma. sa speram ca data viitoare sa se bage mai multi.
mai ales acolo la clasa voastra 1.4 - 1,6.... sunt multe

Rik-St 09-05-09 15:11

schumi... eu zic ca locatia a fost ok, doar ca ne am grabit si inca nu era tarziu... era circulatie mare... dar in rest...am fost mult mai impacat aici... decat in locurile bine cunoscute de noi :)

ford muscle is back

bandeanradu 09-05-09 16:50

mda bine zici , pacat ca nu am adeversaaar !! MUHAHAHA :)))) as fii vrut cu ninja dar nu a venit ..cu alta ocazie :D)

Korne 09-05-09 19:16

radule, daca ma superi vin cu camionu si ma pun in fata ta, sa nu ma mai poti depasi:lol: oricum, mi-a parut bine ca ai venit. la mai mare;) si sa faci bine sa aduci si tu fete la mures....stii tu, sa le facem poze. vorba lui Rik, poate vor sa vada portocala mecanica...sau pe alba ca zapada:lol:

bandeanradu 09-05-09 19:31

mda mda sau loganu meu pe care multe lo vazut deja ...:))) si interior si exterior =))
las ca sunt destule fete in mures ...studende de toate nu trebe sa le car eu de aici ...

Korne 10-05-09 03:48

atunci sa ma exprim altfel, adu tipe care sa puna botul la masinile noastre:lol:
scz de offtopic

ref la intalniri: a fost ok la cluj, mi-ar fi placut sa fie mai multe masini tari, dar in rest, nu ma pot plange

bandeanradu 10-05-09 04:34

asteptam filmulete ...pe mess sau undeva..

Korne 10-05-09 11:02

nu am filmat

82nah 10-05-09 19:48

of of eterna poveste....toata lumea vrea numai sa priveasca...si f putini participa,de ex acum vineri din 35 numai 5-6 [email protected] zic sa facem altfel....noi cunoastem deja cine se baga si cine nu,mergem numai cine se baga si gata,si cand avem chef de vorbe atunci ne adunam la platou si parlam.....Respect

All times are GMT +2. The time now is 03:48.

- Copyright 2026 4Tuning