![]() |
Re: Hai sa ne certam si ne scuipam ca prostii !
din partea mea, nu e nici o discutie in contradictoriu, mi-am exprimat un punct de vedere, fiecare poate sa-l ia cum vrea, dar eu nu o sa raspund daca o sa caute careva cearta, pt k nu va cunosc. inteleg k am fost off-topic pe celalalt thread, dar nici aici parca nu sunt incadrate bine posturile mele :-) va salut
|
Re: Portul Constanta !
ma uit si eu asa, ca indianu', la varstele voastre...18,19 ani, in schimb figuri pe capu' vostru de parca VOI faceti legea in Constanta de cand s-au nascut burn'out'urile si liniutele...care mai de care "iau automatu si fac-dreg", "n-aveai loc de indieni" etc...
ma baieti, acum 4-5 ani cand se dadeau "pionierii" voi ce faceati ma? salivati pe-acolo, nu? pardon, scuze, degustati seminte... pe langa asta, era mai bine daca erau doar alea 10-12 masini care s-au dat, si in rest nimic? eu cred ca va cam crestea pulsu' cand vedeati cati "indieni" erau pe-acolo, nu-i asa? fara "indieni" era cam gol portu'... nu prea-mi place sa ma bag in discutii aiurea, dar vad ca voi astia mai tineri ati cam pus stapanire pe sectiunea Constanta si ii cam luati la misto pe ceilalti...in port, in seara aia erau, de exemplu, needBrain, Gabby, baieti cunoscuti pe forum si nu numai, care nu s-au dat cu masina....si ei intra tot la categoria "indieni"? eu zic sa ne vedem fiecare de felia lui si sa nu mai scriem rahaturi din astea pe forum...asta ca sa nu mai zic ca jumate din sectiunea Constanta incepe sa semene a live-chat, pentru ca va e lene sa va logati pe messenger sau vreti sa vada tot orasul ca mancati voi shaorma, ca v-a murit pisica etc. scuze ERY ca m-am cam descenzurat, dar nu mi se pare corect si "colegial" din partea lor :???: :evil: pe de alta parte, multumesc pentru poze si filmulete! si la mai mare! |
Quote:
si nu ne creste pulsu noi cand e atata public mai ales hellman care era sa agatze pe cineva din public(era sa ma agatze si pe mine:oops: )... desi le-am spus la toti sa stea mai in spate... asa ca indienii neau incomodat foooarte mult. |
Mai baieti, frumos la voi in constanta. Ieri am ajuns si eu prin cta si chiar in port cat am stat eu nu erau asa multe masini, banuiesc ca v-ati mai strans dupa aia pt ca era cam devreme.(18:30) M-as fi dat si eu cu voi dar e bulit ambriajul si imi era frica sa nu mai ajung acasa. Oricum frumoasa intalnire dar parca distanta e mult prea scurta si e destul de periculos cu atatia oameni pe margine, f apropape de strada...bafta in continuare !
|
Cand ajungi in port ia legatura cu unu dintre noi shi tot venim sa te intampinam... venim cu paine si cu sare...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Insa nu iti dau dreptate la o chestie omule...zici de varsta, u nu eshti prea departat de varsta de noi ca observ ca ai 24 de ani, nu poti spune ca eshti "tatic", si ma gandesc ca daca noua ne place sa fie asha si avem o oarecare adrenalina, iar u ai varsta apropiata de noi, nu cumva si tie iti pla aceleasi lucruri???? |
Si la fel ca si 5hifter imi cer scuze ca toti vizitatorii acestui thread trebuie sa fie martori discutiilor noastre deplasate........
|
Quote:
|
[QUOTE=street_racer;709629]cohones.. fara suparare... nu ma cunosti , nu te cunosc... da nu cred ca stii cui zicem noi "indieni" ... nu a zis nimeni de baietii care erau acolo si care de obicei se dau ... noi ... eu ... zic de oamenii care sunt in fiecare aseara .. pot sa iti dau si exemple , da nu vreau sa supar pe nimeni ... astia stau in fiecare seara acolo numai suc si numai seminte... au mashini , au permise , au benzina , au bani , au de toate... si ei stau , se uita cheama toata trupa sa vina la "teatru" [QUOTE]
la mine te refereai nu???:cry: :oops: :cry: oricum suntem 2generatii oarecum diferite si ``razboiu`` asta va ramane tot timpu intre noi, e un ``razboi`` intre gandirea si opinile lor si ale noastre... |
[QUOTE=sonykel;709638][QUOTE=street_racer;709629]cohones.. fara suparare... nu ma cunosti , nu te cunosc... da nu cred ca stii cui zicem noi "indieni" ... nu a zis nimeni de baietii care erau acolo si care de obicei se dau ... noi ... eu ... zic de oamenii care sunt in fiecare aseara .. pot sa iti dau si exemple , da nu vreau sa supar pe nimeni ... astia stau in fiecare seara acolo numai suc si numai seminte... au mashini , au permise , au benzina , au bani , au de toate... si ei stau , se uita cheama toata trupa sa vina la "teatru"
Quote:
sonykel tata crede'ma ca eu si ZezE avem un mare respect pt u si si crede'ma k nu se referea la u ... si sincer eu nu ma mai atac .. sa zica lumea ce o vrea ... recunosc si eu k au fost vremuri in care nu ma dadeam pt ca nu stiam si nu aveam cu ce .... dar vream ... acum dk tot am cu ce ma dau .... morala de dupa si scandalu de acasa nu mai conteaza .... |
io zic sa nu tratati problema ca pe un '' razboi '' intre cei vechi si cei de acum pt ca suna urat si ies alte vorbe dupaia , chiar daca s-a zis in gluma.
Parerea mea si sfatu meu , ceea ce faceti e frumos , dar chemati de acum persoanele care stiti ca se dau sigur si au ce sa arate si sa fiti putini , nu tot poporu , si dupa ce va faceti de cap tineti pt voi , k pana la urma ptr voi o faceti nu ca sa vada altii , va zic eu ca asa e mai bine pt ca ati vazut si voi ce discutii ies. repet , ceea ce faceti ar trebui sa faceti pt voi si placerea voastra de a participa la asemenea evenimente , nu pentru a afla si altii. ( invetzi pt a perfectiona , nu pt a mediatiza ) parerea mea |
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning