Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri) (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/3774-ionizare-folie-autorizata-geamuri.html)

Jesse 17-07-08 10:41

Re: IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri)

matusii mele i-au dat amenda pt geamuri ionizate si au pus-o sa le scoata si sa puna normale. dar cu folie poti lua autorizatie. ca si calitate mai bune sunt ionizate, folia se poate deteriora.

cannavaro 17-07-08 11:27

pai de ce?

bandeanradu 17-07-08 11:39

sunt firme autorizate care iti dau si garantie la folie 5 ani ... sau 7 ani cum am eu
sunt foarte multumit nu am avut pana acum probleme si am pe toate folie(in afara de parbriz)

cannavaro 17-07-08 17:10

P.s. cat mai costa ionizarea geamurilor laterale spate si a lunetei? Si pe unde se poate face in afara de Pitesti?

Danutz Bratosin 18-07-08 11:15

in bucuresti in rahova...pe alexandriei e o firma care se ocupa cu tot felu...geamuri boxe si tot tacamu..ma interesez de adresa daca vrei si ti-o spun;)

cannavaro 18-07-08 12:43

ok, astept, mersi.

madutz2006 18-07-08 21:54

Quote:

Originally Posted by Jesse (Post 1649906)
matusii mele i-au dat amenda pt geamuri ionizate si au pus-o sa le scoata si sa puna normale. dar cu folie poti lua autorizatie. ca si calitate mai bune sunt ionizate, folia se poate deteriora.

geamurile pot reveni la normal dupa un procedeu putin cam greu... dar o sa fie ca noi dupa... asa ca nu inteleg dc a trebuit sa le schimbe...

cannavaro 19-07-08 03:16

eu nu inteleg de ce i-au dat amenda.

Erros20 24-07-08 17:52

Puneti-va si pe fata linistiti ... daca e ceva le lasati jos si nu se prinde nenea ... eu oricum circul cu geamurile din fata lasate jos ... deci :D

gboy 27-07-08 13:47

pai daca circuli cu ele lasate jos, de ce naiba ai mai pus folie ?? :lol:

eu merg cu ele inchise mereu, eu cred ca folia are rolul de a "masca continutul" habitaclului, altfel nu-i vad rostul...pui folie pe geamuri ca sa stai cu ele deschise...asa o fi acum la moda....

on: am inteles de la cineva, ca cele ionizate se pot zgaria cu timpului datorita invechirii si subtierii stratului de la soare, coborare, etc...si ca daca le duci iar la ionizat, ca sa acoperi zgarieturile, raman niste semne in locul unde au fost zgariate de care nu mai scapi in veci, am inteles ca procedeul este ireversibil, pe cand folia poti sa o schimbi cand vrei tu, in spatele blocului sau in garaj....

madutz2006 30-07-08 18:47

Quote:

Originally Posted by Erros20 (Post 1660433)
Puneti-va si pe fata linistiti ... daca e ceva le lasati jos si nu se prinde nenea ... eu oricum circul cu geamurile din fata lasate jos ... deci :D

pt ca noi avem AER CONDITIONAT !!! si iarna ce draq faci?

Bulbucan 09-08-08 00:49

de 2 ani crek e deschis forumu asta si inca mai vb lumea... nice ;)

PH 33 RNR 10-08-08 22:29

Quote:

Originally Posted by Jesse (Post 1649906)

pai matusa ta o fi pierdut foaia acea care scrie ca e autorizata,t tata la oprit pozitia sa intrebe de geamuri ia dat foaia si gata a plecat...

PH 33 RNR 10-08-08 22:30

Quote:

Originally Posted by cannavaro (Post 1650620)
P.s. cat mai costa ionizarea geamurilor laterale spate si a lunetei? Si pe unde se poate face in afara de Pitesti?

In 2000 cand leam facut eu au costat 600.000lei:lol:,acum mai mult de 120lei nu e:D am facuto la ploiesti nu mai stiu unde

Danutz Bratosin 12-08-08 20:29

120 luneta si geamurile laterale spate??? asa putin?? eu stiam ceva de cel putin 500 lei..

All times are GMT +2. The time now is 15:54.

- Copyright 2026 4Tuning