![]() |
Re: Intalniri...
Eu vin... la OMV pe la 17:00 sau in poligon ca e buna vremea ? :rolleyes2
|
in fata poligonului cred ca ar fi cel mai bine
|
eu am sa vin sapt viitore.Fiti mai seriosi pe viitor baieti,sa nu venim la intalnire si sa vedem ca vin doar 2 sau 3
|
ma duc si eu la intalniri...:)) chiar dak am 15 (aproape)16 ani...ma primiti:)))))))
|
Se tine ceva oficial la voi pe 26 august? ca sa stiu sa pregatesc lumea din timp:0
|
Deci....stim foarte bine ca e nevoie de bani pentru parcarea unde se va desfasura "Mega Intalnire ". Si de asta zic ca duminica (alegeti voi ora si locatia) sa ne intalnim si sa strangem banii, cate cel putin 10lei de fiecare.Primim chitanta care o sa fie aratata la toata lumea pentru a nu aparea si alte discutii.Multumesc pentru intelegere !!!
|
debua astep intalnirea de pe 26 august o sa fie super fain creca nu :d
|
am auzit de la Simi ca nu mai se face intalnirea de pe 26.08.2007 din parcarea de la altex megastore ??? e adevarat
|
Kiddo vrei sa fi primul care atinge 1000 posturi intr-o luna de zile?
|
Quote:
|
:((((((((((( azi treaba sa fie ziua cea mare in parcare la megastore
|
Am vazut ca nu se mai misca nimic pe'aici si m'am gandit poate ne adunam si noi intr'o seara din weekendu' asta...Poate asa se leaga ceva si reusim sa facem ceva la primavara .Sa posteze cine este de'acord cu intalnirea de sapt asta.:x Multumesc. Bafta!!!
|
Quote:
|
atunci sambata la poligon ... pe la ora 1? mai stam de vorba ca nu ne`am vazut demult :) sper sa nu intervina ceva sa ma duc la is mai devreme
|
vin si eu sambata. si asa nu ne-am vazut de mult. acum sper sa vina baietii
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning