![]() |
Re: O noua dacie !
3 Attachment(s)
A reusit sa ajunga si suspensia astazi , voi vopsi amortizoarele galbene , arcurile deja sunt in dotare scurtate si vopsite rosii ;)
Intre timp am achizitionat si un aparat de sudura mig-mag pentru noul garaj care sper sa soseasca maine , bafta tuturor ! |
sall frumoasa dacia ta poti sa-mi spui si mie ce lungime si latine are rampa(groapa)?
|
5 Attachment(s)
Si iar apar cu niste noutati , am reusit sa termin partea dreapta exact cum mi-am propus dar las pozele sa vorbeasca ! Groapa are 0.75 latime si lungime 3 metri maxim ;) .
|
foarte frumos man :)
|
Salut..cat te'au dus amortizoarele? imi poti lasa pe privat pretul..Multumesc
|
Cu gaura de GPL ce faci ?
|
Quote:
Bafta ! |
4 Attachment(s)
Se lucreaza pe aici incet incet :D
|
3 Attachment(s)
Maine cel mai probabil sa dau si partea stanga la spritz-chit , am rezolvat si capota (am taiat din intaritura) ca sa se inchida cand pun filtrul de aer.
Bafta tuturor ! |
Chiar daca zilele astea au plouat,tu tot faci treaba!
Bravo!! |
arata bine sport la lucru
|
5 Attachment(s)
Am remediat problemele cu usile se vedea ft urat , am terminat de turnat la garaj si am reusit sa fac un test pentru albul dorit , alb mat :D astept pareri in legatura cu nuanta si in rest poze .
|
Gogule,mai fa si tu o pauza.Mai bea o bere,mai crapa o samanta:)))
Imi place ca esti 2in 1:lol: |
Parerea mea e sa o faci tot alb boreal sau ce nuanta de alb ai tu pe masina. Despre alb mat nu stiu ce sa zic ca nu am privit/atins niciodata, unii zic ca e cam pacatoasa, cam greu de intretinut si ca la de la zgarieturi se vede urat.
|
ce aveai la usi ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning