![]() |
Re: Masinile noastre
Frumoasa verisoara mea de la Toyota:) Si pe mine ma intreaba tot timpul lumea daca-i diesel :((
|
SCO = sports car owner
omu' = ciobanul tipic, crescut la oras, detinator de perimis cat B si masina lu tata a6 tdi rosu omu': dizal? SCO: nu, e pe benzina omu': nu e dizal? aaaa...pai atunci ce ai facut cu ea? ca-ti manca asta tatz banii. SCO: tractiune spate omu': da? aaaa aiurea nu faci nimic cu ea....vai'sh'amar :lol: |
praf...benzina? ce-i aia? :lol:
de tractiune spate...ce sa mai zic... ploua afara nici nu poti urca o panta :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Acelasi tip de om amintit mai sus mai are 2 remarci de facut intotdeauna:
1. Da consuma asta sigur 20-30 litri. 2. Da -i japoneza asta? Foaa si cand it-i pica ceva ce faci? raspund yo da degeaba ca nu ma crede niciodata :) 1. Cat o dacie prost reglata consuma 2. Nu pica ca-i japoneza si chiar daca pica ,piese gasesti si la alimentara la coltz la acelasi pret ca la orice masina europeana. |
Problema daca pica ceva la LOGAN , te chelesti de bani in service :)) :))
|
5 Attachment(s)
ca tot vine iarna... si cum unguru-si cumpara sanie vara si jante iarna... well...
|
:yes: ooooo, fain fain :peace:
|
parca-i audi :P
|
7 Attachment(s)
poze cu masinuta mea:
|
Superba masina , nu am ce sa zic ! imi place mult tare , pe bune!
|
Superba este putin spun....ce stopuri si semnalizari fata ce plasme ce tidiplayer si la sfarsit ce maciulie de schimbator...aaa...am uitat si paravanturile.
Un adevarat e46 Asa DA!!! |
ce ai cu plasmele?
|
5 Attachment(s)
Imi prezint si eu masinutza :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning