![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
Sa nu facem discriminari.
Ar fi o mare greseala. Pasiunera ne unsete. Asta cu aruncatul pe toti din zona e praf in ochi sa se ascunda de rele si sa-i bage in fata pe nevinovati eventual in razboi cu altii care nu au nimic cu ei. E magarie sa artunci lumea la inantare ca u ai responsabilitate. Foloseste lumea de acolo ca si carne de tun masa de manevra? Lumea nu e proasta si intelege! |
Quote:
|
-NSL-ul are interdictie , LR-ul este fantoma , prietene risti foarte mult.
-Acum nu mai ti minte cand ma rugai prin Erica sa ti trimit masini.....ehei crezi ca ramane asa intre noi....Nu...... vezi ca nu uit si nici nu iert. |
.. dar nu pe spatele, timpul, bani si imaginea altor persoane ... Reflectativa credibilitatea in cazul in care mai doriti sa anuntati alte babauri de acelasi gen !
Ai mare dreptate cu o singura modificare: spatele, timpul, banii si imaginea organizatorilor. Si ce se intampla cand ai aviz pentru locatie pentru 7 ore, aviz de la pompieri si echipaj de descarcerare pentru 7 ore, aprobare pentru coloana? Mai ai nevoie de un mic lucru, care nu a depins de noi ci de participanti. Si cum acestia s-au impartit in 40 cu fise si toata tara dar fara fise se intampla sa fii nevoit sa anulezi tot. Povestea a fost simpla si la obiect motiv pentru care am cerut inchiderea topicului la momentul respectiv. S-a vrut circ, noi va dam painea si va uram pierdere de timp placuta! Cine nu are somn sa astepte in seara asta sa vada cat de NESERIOSI am fost si daca faptele intr-adevar vorbesc, multi ar trebui dupa aceea sa-si tina gura. Tocmai despre Erica vorbeam intr-un post anterior cand intrebam retoric daca lumea ne-ar fi ajutat daca ne stiau cu obrazul gros. Si am mai vb cu Pitu si cu un membru din Buzau si tot asa. Cu foarte multi. Carora le repetam un sg lucru. Pe care-l stiai si tu. Iar eu stiam unele lucruri despre tine si am acceptat sa port raspunderea Autovehiculele cu insemnele Speedline si Anonymous vor fi deasemnea restrictionate la a participa la orice eveniment desfasurat in organizarea echipei actuale. |
Auzi daca s-a ajuns sa se ceara ajutorul ericay ... ea e fata misto dar la curse e nimeni.
|
Quote:
Bai baiatule vezi ca esti depasit cu interzici tu asa la cineva ceva. Eu m-am certat cu micutzu si Cu Florian si nu am intyerzis cluburile desi puteam sa o fac unde e bai gunoiule respectul de participanti la care le luai banii cu zambetul pe buze? |
hahahahah.....eu zic sa pui interdictie la toata lumea sa nu lasi pe nimeni sa se dea...:)))))
|
Autovehiculele cu insemnele Speedline si Anonymous vor fi deasemnea restrictionate la a participa la orice eveniment desfasurat in organizarea echipei actuale.[/QUOTE]
mai taci dracu din gura!!!aia nu,aia nu,cine dracu se mai alearga pana la urma?doar astia din buzau si cativa din braila-galati? stiu clar cum stau cu ei,vreau sa ma mai dau si cu altii.eu o sa ma duc in continuare la orice cursa din tara,indiferent de cine e organizata.si o sa ma cert cu lumea ca nu iti tii dracu gura. |
Quote:
Prin restrictionarea asta nu ai facut altceva decat sa te izolezi de multa lume si practic ti-a sabotat singur orice alta tentativa de cursa ai incerca sa mai organizezi...dar probabil ca la chestia asta nu te-ai gandit nu ?....Cool asa....Keep up the good work. |
o ia la laba si laba nu e cuvant restrictionat aici
|
Quote:
Esti un om realist. Bravo tie....Asa da caracter. |
Quote:
|
Sunt interzise doar insemnele. De ce? asta in cazul in care se intreba cineva. Pentru ca in unele cazuri caracterul liderilor lasa de dorit iar noi nu dorim sa negociem, sa tratam sau sa facem ceva la mica intelegere pentru ca asta este cutuma prin preajma. Pentru asa ceva sunt si alte evenimente cu alti organizatori. In alte cazuri, mare parte din membri s-au exprimat la adresa noastra fara a fi in masura sa o faca. Pentru noi nu este o placere sa avem astfel de participanti. Regula este una si foarte simpla: in casa mea faci ce spun eu. in italiana se spune: la roma te comporti ca romanii iar americanii spun "take it or leave it!" Cum "ce spun eu" este relativ insa, regretam picioarele in usi, taxele nereturnate si cursele anulate fara motiv, evenimente petrecute, dar nu la noi.
|
Quote:
ai uitat ca in septembrie nu ai fi vrut sa ma lasi sa ma dau la curse pt ca nu am fost de acord sa iei taxa de participare?ti-am zis atunci ca acopar eu toate cheltuielile,dar sa nu luam taxa?pune dracu mana pe treaba si nu te mai certa cu lumea! |
Si la noi se spune " las-o balta...." Nu o sa accepte nimeni din club sa isi dea stickerele jos ca asa vrei tu....crezi ca sta cineva sa se milogeasca de tine sa il primesti la vreun....."Mare Premiu"....?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning