![]() |
Re: Masina Mea ..!
tu ai dar ala tunat nu cred ca mai are :P
|
are in scaune si in bord :)) in volan nu cred
|
intr`un viitor foarte indepartat... :) si nu te mai baza tu atat de mult pe airbag`urile alea sin scaune si cortina.. k alea te ajuta cand e vrb de impact lateral .. dar daca intri cu fatza in ceva ... nu prea te`ash vedea bine .. i da cu kapu` de volanu` ala de inox.. sau ce *** e .. bling`bling.. :)
|
o sa umblii cu volanu`n frunte...sa zici ca esti gangsta..vb lu caddy..ai bling bling:))
|
eu unu dupa ce-am vazut zilele trecute....cand imi iau masina o sa am grija sa aiba airbaguri peste tot...sunt vitale...nu stii niciodata ce e dupa coltz :-s
|
nu uita si de blonda cu airbaguri de pe "locul mortului". alea sunt bune in caz ca n-ai accident.
|
:| .... 16 ani :)
|
Ionut incearca sa te limitezi doar la subiectul thread-urilor si sa eviti pe cat posibil off-topic-ul. Vorba multa si degeaba va fi pedepsita. Cand ai mai multe de spus poti sa le comprimi intr-un singur post, ca nu iti da nimeni fursecuri daca umpli singur o pagina. Mai multa atentie pls.
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Am si eu un E 39 BMW si l-am facut un pik mai special , dupa kum vedeti sunt multe in orasul nostru:))))
|
in afara de bodykit mai ai ceva la motor? e cat de cat special..da daca ai modificari si la motor atunci chiar e:)..oricum..e tare bmw`u..si vb ta..sunt multe in oras da nici unu nu e ca al tau:P
|
imi place masina :-) ...frumoasa si fata :D
|
Frumoasa masina. Te asteptam cu ea la intalniri. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente
Ce motorizare ai pe ea? |
9 Attachment(s)
M`ulte sunt BMW E 39.Al meu e mai special:))
Motor de 2000 I plus o turbina T 3 si filtre,etc, asa am adus-o la 300 cp |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning