![]() |
Re: VolF Mk3 G E K
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
fanii astia... 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce-ti mai place pe Luica :D...vazut, placut ochiului si urechii.
P.S: Spune un amic...ai vazut frate, avea rollcage :lol: |
Quote:
Da efectul vizual e cam cel al unui rollcage , dar in primavara isi va face aparitia unul real. Unde la luica m-ai vazut ? |
big like :D numai cuvinte de lauda din partea mea! sa o stapanesti sanatos!
|
Quote:
Astazi am vrut sa iau 4 jante de tabla de pe golf-club dar fiind un loc de intalnire pentru prosti , mincinosi si persoane care nu stiu ce inseamna bunul simt , m-am dus ca prostu' dupa ele acolo constatand ca 2 cauciucurii erau taiate pe talon cam 3-4cm respectivul vanzator spunandu-mi ca ele nu erau asa .... deci de evitat acest forum si persoanele afiliate Numai bine bafta |
Off Topic: Nu caracteriza pentru toata lumea , in legatura cu Golf-Club , da sunt de acord cu tine in privinta anumitor persoane , dar nu toti...
On Topic: Masina e de foarte multe laude si felicitari si sa ai cat mai multa grija de ea ! |
Quote:
Multumesc pentru apreciere. Bafta |
Quote:
Hai ca exagerezi, nu ne baga pe toti in aceeasi oala! Daca e bomba om ce vina am eu ? |
Quote:
Hai sa nu facem posturi inutile. Bafta |
Pai nu fac posturi inutile, stiu ca nu e frumos pe topicul tau, dar nu ma asteptam sa postezi pe topicul masinii tale sa zici de GC, acel user nu reprezinta GC si daca omul nu are nici o legatura cu masinile e problema lui, are timp sa invete. Topic off.
Arata foarte bine masina ta, succes si multa bafta in ceea ce iti doresti pe viitor. |
este un topic dedicat masinii si nu oameniilor . foarte frumosa masina di respect pt ceea ce faci . bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning