![]() |
Re: My Mk5 Black Coupe.
1 Attachment(s)
Quote:
|
Fa miezul alb. O sa para mai mari. Sau..incearca 18''.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Revin azi cu poze dupa ce montez celalalt prag si termin de polishat evacuarea sa se vada grav in spate sub bara. Oricum o sa arate destul de agresiv curu dupa ce termin de montat evacuarea... |
arata foarte bine si acum, azi dimineata eu te-am fleshuit inainte sa faci dreapta pe la cutitul de argint :)
ps: stopurile se vad grav de tot :peace: |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Poze cu tipla curata:P. A primit autosol pe buze si tratament pentru aerul conditionat sa nu mai miroasa a pipi de miau.
Cu ocazia asta ca tot a fost zi de frecat am facut si interiorul bec. Am polishat toba de R care e din inox sa dea bine cand o pun pe masina sa se vada grav sub ea .... nu mai fac asa ceva in viata mea sunt rupt dar a meritat am atasat poze cu diferenta. In plan e si un scut de metal nelipsit daca vreau sa o cobor calumea pe fata. |
Credeam ca ai taiat deja toba...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Gri met/negru?
|
Gri da bine, negru face jantele prea mici si ... Seamana a batmobil :)
|
3 Attachment(s)
Am si vopsea ramasa de la un E60 Gri Met perfect .
Maine intra la montat evacuare. Revin cu filmulet cu si fara valva atmosferica. Sper sa ma incadrez in buget si pt ceva de la HKS... mai ales ca am nevoie de 2 buc. |
Un gri mai inchis nu merge?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am ocazia sa dau jantele mele la schimb pe asa ceva......
Joi e posibil sa am cercurile de SMD... Sper sa fie adevarat quaaad lights:) ARE CINEVA IDEE UNDE GASESC ACEST TIP DE MATERIAL? TARTAN |
cand vad jantele astea un singur lucru imi vine in cap SUBARU
ps: gri met da bine la contrast si daca mai luceste si evacuarea atunci BINGO http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ru_impreza.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning