![]() |
Re:
Quote:
|
mey vladitzule...cum sa-ti explic yo tie..nu trebuie sa pstezi poza de o mie de ori...am vazut poza..pe aicea nu prea se practica chestia cu pareri shi etc etc....niciodata nu s=a practicat..te orientezi shi U singur....dak o iei spre mai bine e ok dak nu...eh...atuncea e najpa....
hia k am fost shi offtopic... dadi cred k te-ai antrenat ceva pe alte masini inainte sa treci la unghiul asta 'greu'.... |
solenza aia pe drum de tara ai pus-o dupaia?, ca nu mai stiu exact...
ma intreb daca proprietarul golfului si-a facut vreun kit pana la urma sau nu...tare interesat era... |
Re:
1 Attachment(s)
Stiu ca am promis ca vin mai devreme cu cateva poze....dar nu prea am avut timp...oricum uitati-va la ce lucrez acum: mercedes....
Si un sfat prietenesc pentru incepatori : nu sunt eu cel mai bun designer de tuning virtual, dar incercati si voi sa va chinuitzi un pic la ce faceti.parca nu mai sunt masinile de alta data (no offence....dar acum vad numai cateva culori schimbate si nishte jante cel mult) |
Re:
7 Attachment(s)
Quote:
in al 2 lea rand... pozele alea cu solenza facuta in paint care sunt pe stie, la care tu ai facut PrtScn sunt facut nu de mine... sunt facute de niste prieteni... si sunt facute inainte sa iti iei tu buletinul :)) atunci cand le-am psu pe site... nu le-am pus k ar fi cine sti ce mari creati... dar am admirat \"munca\" depusa la ele... poate tu te-ai nascut cu laptopul si photosopul in brate :))... iar in privinta varstei... este irelevant ce varsta ai 14 16 sau 20... conteaza cata pasiune pui in ceea ce faci :D ps: in primul rand trebuie sa imi placa mie... si daca din intamplare va place si voue inseamna ca este perfect si perfect Nu este nimeni :P aaa uite si pozele facut in paint... nu sunt cine stie ce... dar ideea conteaza :) |
ok..u have a point...yo personal nu caut scandal..nu-mi palce chestia asta cu certuri shi bla bla bla...akuma dak tu esti basu shi ai scris mare k e facut de tine adik basu&basu team(am uitat ascii code-ul de la tm-trademark)....lumea zice k sunt facute de tine....cand sunt facute..nu prea ma intereseaza....shi alea facute de mine sunt facute tot inainte sa-mi iau buletinu....
p.s.:nu m-am nascut cu calculatorul in bratze...poate doar nascut in masina..... |
aoleu Doamne INIMA....saracul viper ...jenti de BMW si 4 usi :(( mi`e rau..i`m not feeling very well...7series cu 2 punti pe spate ?? :) :headache:
|
frate nu te ataca, ca nu e bine...chill..si incearca sa le faci cat mai bine poti tu...incearca ca sa legi elementele in ansamblul masinii, sa nu para scrijelite in paint (ceea ce am vazut in ultimul post al tau) si totul va merge spre bine... 8) keep up the good work...
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
ma va place ... atunci e bine... daca nu va place atunci o sa fiu nevoit sa mai pun cateva mai nasoale:))))) poate alea va plac :P hai spor la tuning :) |
2 Attachment(s)
va place?:?:
parintzii mei au un Opel din asta negru(280 CP)....(de la BMW) o sa-l mi-l dea la 18 ani shi asha vreau sa arate.... pe ideea asta am mers..... 8) |
2 Attachment(s)
o mica joaca :) mai mult din plictiseala :D si lipsa de chef :)
:arrow: |
tu vb blowind ai facut shi tu o capota de carbon,ai schimbat culoarea shi luminatu` farurilor...du-te ma in P**A mea de habarnist....mai invatza shi tu..
:lol: |
tu vorbestii ma ? tu te-ai uitat ce proiecte de kk* ai ?
|
plus .. nu te compara cu blowwind .. ca el e mult mai bun ca tine :wink:
|
nu cu tine vb. mah soarece de biblioteca...care P**A mea tzi problema...
tu shi priectele tale de PAINT... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning