![]() |
Re: Piese Dacia Donatii Cereri.. Numai Buc
cine ma poate ajuta si pe mine cu 2 lampi de spate ( poate sa fie si fara geam ca merge luat separat ) cu bani putini daca se poate :lol: :oops:
|
Quote:
|
Quote:
imi dai turometru , vitezometru , si ceasuri dalea de 1300 de temperatura apa si presiune ulei ? |
vand capota fata dacia CN4: 150 ron, faruri CN4: 100 ron, set SPOILERE DACIA LOGAN STOCK 700 ron:2gun:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
dau un far de dacia 1300 elba NOU, 2 ferodouri de ambreaj NOI diam 170 si un arc de carburator carfil 1 camera NOU MOKA. Primul venit primul servit. singura pretentie a mea este k nu ma deplasez. Primul venit primul servit. tel 0731117907 Cristi
|
ce bani vrei pe farul ala de 1300
|
care-ti dau o cutie in 5 trepte de dacia, tipla? 0723700779
|
vand carburator nou de dacie.NOU!! 1 mil.sau schimb cu altceva ...un scaun de dacie mi-ar trebui :D
|
chiar nu ma poate ajuta si pe mine nimeni cu butoanele cu tot cu rama din bord?pentru bord CN.
|
Quote:
|
ai tel acolo. 5 e lung, 0.76:1 raport
|
ajutatima si pe mine cu un intrerupator pentru stergatoare ca vin ploile se am dat de dracu dau si bani da nu mai mult decat face
|
un bord scoica ,2 scaune si bancheta ,fetele interioare de usi care are astept un raspuns.....cristi4u2000
|
Sunt si eu interesat cat costa o cutie in 5, planetare am lungi, ce pret si daca trebuiesc modificari. Actual masina are 4 trepte si e prea tura la 100km/h:???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning