![]() |
Re: Dacia Nova 1.8 16v Turbo
din cate stiu fly e plecat din tara.. deci nu vine la legale la tulcea.
|
Quote:
|
nice car ;)
|
5 Attachment(s)
Deci.......dupa multe lamentari......scartaieli....dat din colt in colt.....scarpinat si tras de timp....dupa discutia avuta cu un prieten foarte bun....si el novist...intr-un avant muncitoresc m-am hotarat sa ma apuc sa imi termin tigaia,care sta imprastiata de 1 an si ceva si nimeni nu a vrut sa o puna la loc.Prin urmare m-am carat la magazin .....mi-am luat cele necesare....si m-am apucat de treaba.........preconizez ca sambata blocul va fi echipat complet.......urmand ca de luni sa il urc pe masina.Sper sa nu ma lase avantul ......dar daca m-am apucat.....cred ca ma tine.Chiuloasa e complet echipata....lustruita ...polishata...blocul si el curat lacrima,desfundat....lustruit si curatat de span (de anu trecut,de la ultimul avant)....mai sunt de curatat si lustruit mici piese....surubele.....piulite.
In poze....de pe la garaj....."fonfa" noua,alte piese....."urs la somn".....si sesiune de web browsing....nimic ce ar avea de-a face cu mecanica :P Still to come.....more shit din timpul asamblarii |
Ce sa zic ... dupa treaba merge si un somn ;) ... noroc in continuare si ... sa o vedem pe strazi din nou (reload) ;)
|
LASA SOMNU PRETENE .....NU SE FACE TREABA ASA .....SPOR LA MUNCA IN CONTINUARE
|
Quote:
|
Cat au costat segmentii, cuzinetii si garnitura de chiulasa?:)
|
Quote:
|
Ok.ms de raspuns.o idee imi facusem si eu de pe sit-urile de piese auto..
Legat de ungerea la turbina, ai scris intr-un post anterior ca ai legat turul la sonda de ulei. Are vreo treaba reductia care o faci acolo, in sensul ca este important diametrul interior al ei? Are vreo legatura cu debitul de ulei si cu presiunea din motor, sau pur si simplu este o reductie ce face legatura intre conducta de tur si teu sau ce ai facut tu acolo? |
6 Attachment(s)
Quote:
|
Ms frumos de informatii!
Succes in continuare si sa o vedem la start cand da caldura!:) |
mai este buna turbina de volvo racita cu apa ......faci progrese
|
3 Attachment(s)
Si work in progress......incet si fara graba...urmatoarea etapa e catzaratu motorului pe masina.
|
Hai monteazal si pe masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning