![]() |
Re: E36 - 88 DUB 318is-ul meu.
Piesa volanul :twisted::X:X:X
|
6 Attachment(s)
Se lucreaza intens la masina pt meeting :>
schimbat IAR pragurile,prima oara am incercat sa le "repar si intaresc" pe ale mele si nu a tinut :( acu le-am taiat cu totu' si am pus altele.Acu e muult mai bine. Vopsit pragurile de M,bara fata de M si eleronul... Schimbat IAR :)) sistemul de frane pe spate am pus discuri de 330 si fara a ramas momentan asa. Evacuarea am schimbat-o si pe ea IAR :)) cu una de 2.8 cu tot cu serpi. Si o poza cu ce fac cand nu umblu la dub :) tai un cabrio din 99 :( |
Sa inteleg ca pragul l-ai schimbat cu tot cu stalp?Intreb deoarece au am si stalpul indoit putin.....afecteaza cu ceva structura?Sau asta depinde de cat de bine il sudeaza la loc....:???:
In rest e treaba buna ce faci tu acolo.....lucratura intensa si multa pasiune. |
Quote:
Depinde foarte mult si de cine le face,ca daca ti-l pune stranb nu mai pica usile cum trebuie. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Deschide un thread pe zona tehnica pune poze detaliate cu problema si apoi poti primi sfaturi cat mai obiective. Nimeni nu isi poate da seama cat de afectat este stalpul fara poze. Poate e nevoie doar sa fie tras cu tiranti dar fara poze reale cu problema nimeni nu iti poate da rezolvarea cat mai ok. |
Quote:
Tiranti la ce face referire?Mai bine intreb decat sa ma dau cunoscator.Ms inca odata pentru sfat. |
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Ceva poze...
|
3 Attachment(s)
and my new ride :> putin mai mica,dar perfect pentru timpul liber :))
este un BMX blackrider,o bicicleta pentru tricks. |
|
super alegere la jante!!!! sunt preferatele mele ;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
:) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:37. |
- Copyright 2026 4Tuning