Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 88 DUB 318is-ul meu. (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/309067-e36-88-dub-318is-meu.html)

alin-007 29-06-13 20:24

Re: E36 - 88 DUB 318is-ul meu.

Piesa volanul :twisted::X:X:X

Chriss-T 11-07-13 19:58

6 Attachment(s)
Se lucreaza intens la masina pt meeting :>
schimbat IAR pragurile,prima oara am incercat sa le "repar si intaresc" pe ale mele si nu a tinut :( acu le-am taiat cu totu' si am pus altele.Acu e muult mai bine.
Vopsit pragurile de M,bara fata de M si eleronul...
Schimbat IAR :)) sistemul de frane pe spate am pus discuri de 330 si fara a ramas momentan asa.
Evacuarea am schimbat-o si pe ea IAR :)) cu una de 2.8 cu tot cu serpi.
Si o poza cu ce fac cand nu umblu la dub :)
tai un cabrio din 99 :(

Wilgax 14-07-13 10:48

Sa inteleg ca pragul l-ai schimbat cu tot cu stalp?Intreb deoarece au am si stalpul indoit putin.....afecteaza cu ceva structura?Sau asta depinde de cat de bine il sudeaza la loc....:???:

In rest e treaba buna ce faci tu acolo.....lucratura intensa si multa pasiune.

Chriss-T 14-07-13 11:16

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 5526146)
Sa inteleg ca pragul l-ai schimbat cu tot cu stalp?Intreb deoarece au am si stalpul indoit putin.....afecteaza cu ceva structura?Sau asta depinde de cat de bine il sudeaza la loc....:???:

la mine nu au fost probleme la stalp si am taiat pragul de la baza,adica la imbinarea stalpului cu pragul acolo jos.
Depinde foarte mult si de cine le face,ca daca ti-l pune stranb nu mai pica usile cum trebuie.

Wilgax 14-07-13 13:07

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 5526170)
la mine nu au fost probleme la stalp si am taiat pragul de la baza,adica la imbinarea stalpului cu pragul acolo jos.
Depinde foarte mult si de cine le face,ca daca ti-l pune stranb nu mai pica usile cum trebuie.

Am inteles.Ms pt info.

vali vtk 14-07-13 13:44

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 5526146)

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 5526244)
Am inteles.Ms pt info.

Scuze de OFF
Deschide un thread pe zona tehnica pune poze detaliate cu problema si apoi poti primi sfaturi cat mai obiective. Nimeni nu isi poate da seama cat de afectat este stalpul fara poze. Poate e nevoie doar sa fie tras cu tiranti dar fara poze reale cu problema nimeni nu iti poate da rezolvarea cat mai ok.

Wilgax 14-07-13 22:44

Quote:

Originally Posted by vali vtk (Post 5526259)
Scuze de OFF
Deschide un thread pe zona tehnica pune poze detaliate cu problema si apoi poti primi sfaturi cat mai obiective. Nimeni nu isi poate da seama cat de afectat este stalpul fara poze. Poate e nevoie doar sa fie tras cu tiranti dar fara poze reale cu problema nimeni nu iti poate da rezolvarea cat mai ok.

Imi cer scuze de off si iti raspund la idee.Multumesc pentru sfat, ideea este ca am consultat un tinichigiu bun din orasul meu si mi-a spus ca se poate indrepta insa raman cu infundaturi in stalp exact in partile colturoase si astea sunt cam greu de readus la forma originala si nici nu am chef sa le umplu cu chit.Am vazut la acelasi tinichigiu un golf 4 avariat la stalpul central partea soferului, a taiat a sudat la loc la perfectie vopsit tot si i-a iesit imaculat.Insa au fost altii care au obiectat ca nu e bine sa faci asa ca afecteaza dinamica masinii insa nu imi pot da seama cum o poate afecta daca e totul pus inapoi exact ca si originalul.

Tiranti la ce face referire?Mai bine intreb decat sa ma dau cunoscator.Ms inca odata pentru sfat.

DEVIL's Style 15-07-13 01:50

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 5526571)
Imi cer scuze de off si iti raspund la idee.Multumesc pentru sfat, ideea este ca am consultat un tinichigiu bun din orasul meu si mi-a spus ca se poate indrepta insa raman cu infundaturi in stalp exact in partile colturoase si astea sunt cam greu de readus la forma originala si nici nu am chef sa le umplu cu chit.Am vazut la acelasi tinichigiu un golf 4 avariat la stalpul central partea soferului, a taiat a sudat la loc la perfectie vopsit tot si i-a iesit imaculat.Insa au fost altii care au obiectat ca nu e bine sa faci asa ca afecteaza dinamica masinii insa nu imi pot da seama cum o poate afecta daca e totul pus inapoi exact ca si originalul.

Tiranti la ce face referire?Mai bine intreb decat sa ma dau cunoscator.Ms inca odata pentru sfat.

Pentru ca la al doilea impact pe lateral ..mori dracului si nu ai sa stii de ce [ poate sa fie sudat ala din nou ca de fabrica ca tot degeaba] ! In afara de asta... masina isi pierde din rigiditate si afecteaza integritatea celulei de siguranta a habitaclului.. de asta spun baietii ca afecteaza dinamica !... cand apar fortele de torsionare , sa vezi atunci distractie... dar asta depinde de la masina la masina...

Wilgax 17-07-13 08:28

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5526635)
Pentru ca la al doilea impact pe lateral ..mori dracului si nu ai sa stii de ce [ poate sa fie sudat ala din nou ca de fabrica ca tot degeaba] ! In afara de asta... masina isi pierde din rigiditate si afecteaza integritatea celulei de siguranta a habitaclului.. de asta spun baietii ca afecteaza dinamica !... cand apar fortele de torsionare , sa vezi atunci distractie... dar asta depinde de la masina la masina...

Ms pentru info Devil's....atunci cred ca tot ce ramane este sa il indrept doar si atat!

Chriss-T 21-07-13 14:47

8 Attachment(s)
Ceva poze...

Chriss-T 21-07-13 21:53

3 Attachment(s)
and my new ride :> putin mai mica,dar perfect pentru timpul liber :))
este un BMX blackrider,o bicicleta pentru tricks.

SL 63 AK 22-07-13 01:01

https://www.youtube.com/watch?v=y06G9ktVSeo

macar 10% din ce face domnu? :lol:

bimmer4life 22-07-13 01:35

super alegere la jante!!!! sunt preferatele mele ;)

Chriss-T 22-07-13 10:58

Quote:

Originally Posted by SL 63 AK (Post 5532086)
https://www.youtube.com/watch?v=y06G9ktVSeo

macar 10% din ce face domnu? :lol:

tatiii:)) stai asa ca am luat bmx-ul de 2zile,pana ma invat mai dureaza :> momentan stiu sa ma ridic pe roata de fata si sa stau pe roata de spate cu ea dreapta,atat...restu mai invatam.

Quote:

Originally Posted by bimmer4life (Post 5532097)
super alegere la jante!!!! sunt preferatele mele ;)

din ce am avut pe masina,astea si rc-urile imi plac cel mai mult.

crysty.bobok 22-07-13 14:46

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 5531684)
Ceva poze...

Să le stăpānești sănătos.

:)

All times are GMT +2. The time now is 16:37.

- Copyright 2026 4Tuning