![]() |
1 Attachment(s)
Ce nerabdator esti mey Santos :D
My car :arrow: |
mai modifica santos ca tng ii mai bun ca si tine si si andrey2003
|
1 Attachment(s)
Iata s-a inkeiat vacanta. Din pacate nu am reusit sa postez opelu din timp... asa ca nu am intrat in concurs.. nu-i nimik.. o postez asa, after... sa vedeti si voi daca tot am pierdut vreo 4 ore cu okii in monitor.
Sper sa termin C2-u pana duminica... Ar mai fi ceva de lucru la Astra dar n-am mai avut rabdare. poate mai revin, asa ca puteti critica. Gata! Ma duc sa vad ce fac cu C2-u asta.... |
Am o propunere: Castigatorii sa puna masini nu numai din lateral si putin din fata... m-am plictisit... Mai puneti si din fatza sau spate. Multumesc!!!
|
ok.atunci sa specific:puneti si masina mea in concurs.k doar nu m-am \"chinuit\" degeaba.makar sa figureze pe lista.
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
Mda , eu stiu ca are tractiune fata.. nsuh cum da burn cu rotile din spate , trecem peste
am schimbat`o un pic :( LANCER , mai bine asa? |
I`am pus tractiune spate e bine ?
cum ? :) ai pocnit din degete si gata.. are tractiune spate.. ideea e sa fie cat mai reala... pm tu`i dai burn cu rotile din spate.. bv... mare om....mare caracter... | Sant0s... |
E mai mishto ultima poza a ta, Santos :wink:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
:D tare faza.totusi pe c2 chiar nu arata bine burnout-ul ala pe spate(stiu k am incercat si eu pe megane...).totusi-din cate stiu eu un burnout kat de kat reusit include fum.sau ceva....NO OFFENCE.sorry dak am suparat pe cineva.
|
Astept masina... Sper sa nu fie tot din lateral k m-am saturat... Mai opuneti si din spate sau din fata.... :oops: :oops: :oops:
|
Ar fi mishto sa se puna poza din fata/spate
|
1 Attachment(s)
multumesc !
iata ce masina am ales yo.. |
Asta era o masina cadou pt mine de la xxdadixx :D
Daca \"va tine\", preparati-o si pe aia din spate :P Mult succes! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning