![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
Cu Parere De Rau Va Anunt Ca M3-ul A Fost Luat Inapoi De Propietar Pe Motivul Ca Vrea Sa Il Repare El....Ma Rog
Cu Bani Care I-am Dat Si I-am Luat Inapoi Pe M3 Am Cumparat Un e34 c-am ruginit si cu cateva componente lipsa dar merge inca e in forma deplina Am Alergat O Tura De Pista Cu Politia Pe Urmele Mele Si Am Reusit Sa Scap Cu Viata:)) Dar e34 Meu Nu Prea Se Mai Tine Pe Rotile :)) Incep Sa Il Repar Chiar Din Seara Asta....De Craciun Nu Lucrez La El... Dar Ma Intereseaza Niste Piese Spoiler Fata Si Spate. Grila Far Dreapta Fata Aripa Dreapta Si Prag StangA Si O Culoare Pe Cinste Ebone Ne Facem Frati :)) |
5 Attachment(s)
Vad ca acum e o moda...toti isi iau E34 si e30:))).....
A ajuns capota si am facut cu domnul Kryp un update la frane fata... Capota-350Lei.. Discuri Brembo 257mm+etriere brembp 4 pistonase-Cadou de la kryp:lol: Masina are montata si bara fata dar nu am poze deocamdata ....revin mai tarziu.... BTW ...Fordu e scos la vanzare din motive financiare..am multe planuri cu pisica si am nevoie de bani...masina se da fara jante...se da cu alte jante.. |
3 Attachment(s)
Am montat supensiile sport la ford....
Cu ajutorul lui R.Equinox am gasit un spoiler coswowrth... Ps: Frumoase masini al,,,Dar schimbati masinile ca pe sosete |
2 Attachment(s)
Am facut azi comanda de kit Ac Schnitzer, soseste dupa craciun.
Am mai schimbat si masca, am cumparat`o de la un prieten cu 150 RON. Care ai de vanzare jante AC Schnitzer pe 19"? |
Quote:
Vreau Sa Il Vad Ruland ;) Quote:
aku depinde si de tine Quote:
Eu Am Mult De Munca La Al Meu :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Poze cu bara fata Bara fata-180Lei... Peste 3 zile imi vine aripile si grila din pacate.... Maine pe la 14"30 imi ajunge Porbagaju.... :arrow: Prinde forma pisica nu?:oops: |
3 Attachment(s)
Astazi am demontan barile farurile stopurile si semnalizarile si grila . Maine masina va fi dusa la vopsitsi cred ca dupa craciun va fi gata.
|
Quote:
Deci e ultima oara..daca nu Topicu se inchide RESPECTATI REGURILE |
Quote:
On: CUMPAR MASINA ! ASTEPT OFERTE ! |
4 Attachment(s)
ofer duster pret:oferi si negociem. poze:
|
azi dimineata am dus ursu' la tinichigiu' si maine va fi gata! poze maine cu el reparat (semi)
la pisic m-am apucat azi de demontat bord, caseta de directie! inainte de rev va fi gata si pisicu' |
Ca tot veni vorba de Urs'....al meu a primit set-ul de stopuri Red Crystal8)(trebuie montate)
Pentru FIAT am găsit de la un Skyline R33 un RB26DET stock....asa ca l-am luat:rolleyes2 1200 lei Sa speram ca o sa fie bine!:oops: |
Quote:
Ma gandeam la o pisica,caine,cal ceva de genu.. |
2 Attachment(s)
Ok...dupa o perioada de liniste revin cu o noua masina. Este vorba despre un Buick Regal 1986 pe care l-am luat la schimb pe Vw Golf mk2 rat style... Masina cu tabla sta mai prost, n-are motor dar in schimb interiorul este in stare foarte buna. Masina a fost adusa in europa prin anii 90 si a avut diferiti propietari... Vreau sa fie tot un proiect rapid care sa produca ceva banuti mai consistenti pentru a incepe proiecte mai ample si mai complexe...Cu Buick-ul nu ma voi axa pe aspect cat mai mult pe performanta...incerc ceva proiect street legal de drag...fonduri exista timp sa fie ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning