![]() |
Re: CLUB DACIA
Dacia aceea a fost si in deplasare in ultima etapa la Vaslui pot sa va zic ca totata masiana este cu Steaua .omul este din Hunedoara am inpressia si nu este din Bucuresti casa o ascunda de dusmani
Eu sincer nu mi-as face asa masina pt ca mi-ar spargeo astia in fieecare zi :P |
1 Attachment(s)
ma plimbam zilele astea prin cartier si knd am ajuns in dreptu service-ului NESTI am gasit masina asta! sa vedeti si voi ce se intampla dc au dat la tarani masini noi! :lol:
|
1 Attachment(s)
asta e o colega d`a mea de lic! femeie la volan! :lol:
|
2 Attachment(s)
olcit in leasing!
|
1 Attachment(s)
si vecina mea, dani...
|
:yikes: Saraca masinaaa :shock: Mi-e mila de ea :rolleyes2
dar in ce a intrat frate? zici k a agatat o bara de 1300(dupa urme) :suspiciou |
Aici se vorbea despre DACIA, nu despre Oltezturi si Maziluri lovite.
|
1 Attachment(s)
masinA unui prieten
|
Quote:
|
Quote:
|
sal...incercati sa nu mai bateti campii si vb strict despre ''dacia''...multumesc ;)
|
scuze k am pus poze cu olcit si matiz aici! :cry: oricum s suparat si proprietara matizului k cik am pus poza fara sa-i cer voie! poate facem niste formulare s cerem voie proprietarilor sa punem poze aici pe site! acum caut masina aia de politie sa vb cu politaiu care o conduce s vad dc se supara k am pus poza! :lol:
|
Dacia mea
5 Attachment(s)
Asa am inceput eu ...Va astept cu sugestii ..
|
Re: Dacia mea
foarte multe daci mpower ......aveti un Club ?
|
Sugestii : jos cu sigla M///, jos cu splash-ul de pe aripa, cu dungile alea nichelate de pe spoiler, cu banda izolatoare de pe faruri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning