![]() |
Re: SmokeDesign
sunt total alt model de fauri / semnalizarile nu potriveau oricum.. si asta este design-ul dorit
parerile vor fi intotdeuna impartite ,de asta exista forumuri :)) |
3 Attachment(s)
culoare de control (pt drumul pana la vopsitorie)..
|
nu arata rau ....abia astept so vad la final
|
e din cj proprietarul ?
frumos lucrat |
din medias proprietarul... finalul cam in 7-8 zile lucratoare.. sunt multe detalii care trebuiesc puse la punct pana la vopsitul final.Sper sa va placa
|
3 Attachment(s)
................ ziua cu oglinzi
|
not bad....
|
poti sa imi faci si mie un badboy look din tabla la un golf 4?cat ma costa si in cat timp il poti face?
|
7 Attachment(s)
primul filler... urmeaza finisaj final
|
Arata foarte bine , dar de ce nu sa ales si scoaterea manerelor la usi ?
|
din comoditate pt proprietar.. si pentru ca se face...ff frig iarna :))
|
Barile sunt si la asta intr-una cu caroseria???
|
Quote:
fata numai, bara cu aripile din o bucata dar sunt demontabile, spatele e normal... stiu ca ai obiectii la treburile de genu... :)) all the best, Smoke out |
banuiesc ca deeaia ca la ce drumuri avem intr-o luna o sa crape kitul la imbinari ....nu as face asa ceva la noi in romanica
|
Quote:
am mai facut si dintr-o bucata full... chiar mai multe masini...daca le legi bine si eviti kit la imbinari nu prea ai treaba.... dar ca la orice masina joasa eviti sa mergi ca dementu unde nu e loc si asfaltu e de cacat... adica cam peste tot..:)) ala e pretu... la estetica castiga mult cand dispar imbinarile, iar eventualele reparatii se fac oricum pe masina deci nu e asa mare strezz all the best, Smoke out |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning