Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto.html)
-   -   tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi.. (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto/2851-tuning-fibra-sticla-idei-sfaturi.html)

MaTzA 28-11-06 21:22

Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

1 Attachment(s)
:D........

CT99WUW 29-11-06 19:37

acceptabile ...mai ai de lucru la ele nu gluma.De ce ai optat pentru "coltul" ala brusc rupt? de ce nu le'ai continuat putin in sus spre semnalizare.Spor la treaba in continuare

madicioco 29-11-06 20:27

e ceva mai acceptabil dar una e farul de dacie alta e farul de cielo Ii poti da alta forma

MaTzA 29-11-06 22:01

e...ma rog...nu sunt terminate...nu am mai apucat sa le termin...dar oricum o sa fac altele...daca observati la partea de far disnpre grila este taiata "pleoapa" si eu vreau sa vina pe far pt ca se vede nasol...asta era un model care mi-a trecut prin minte...si am zis sa-l pun in practica :D

punto26 30-11-06 22:47

pisoiule ....misto....lasa`le pastea pune nisthe kit pe ele si baga`le la finisaj :) ... misto ;)

Ja_Rule 30-11-06 23:34

matza ai chef de treaba? trage`mi si mie pleoape ;)

MaTzA 01-12-06 00:10

@ fiat...au fost si vopsite...dar daca le-ai vedea ai fii de acord cu mine...crede-ma ;)
@ja_rule...facem....facem...dar weekend-ul asta am alte de facut si in scurt timp...de...frigul de afara...si sapt viitoare am probleme cu scoala pe care tre sa le rezolv...cat de cat...deci ramane sa vb incepand de pe 11...sper sa nu fie prea tarziu... :D

energy52ro 01-12-06 17:45

PACAT......mare pacat ca nu este rompolimer si in iasi (inca)...nu stiu ce sa fac....fibra nu am reusit sa gasesc inca.....adik am gasit pe cineva care lucreaza aici,dar stici cum sunt "baetasii" astia.Cand am fost sa ma interesez la el de fibra, s-a lasat cu discutii aprinse despre religie :))...offf...crek am s-o las balta
Un mare SLAUT catre Quick_5hifter....asa m-am gandit si eu sa "bat" fibra pe un model de spuma poliuretanica(ceva poze la my photos - 2 piese mici pt difuzoarele din portiere)...dar dupa cum se vede....nu am fibra....si nici kit-uri din-alea de reparatii la 30 RON nu imi convine sa iau.....asta e.....
Din lipsa de fonduri va trebui sa mai astept pana se faci si in Iasi rompolimer...sau pana strang mai multi bani sa ma duc unde este....

MaTzA 07-12-06 19:34

cine a fost sa cumpere rasina de la rompolimer...DUPA 1 decembrie...cred ca nimeni...haideti sa va spun o chestie "misto" nu ne mai da rasina decat daca avem nush ce aprobare de la nush cine cum ca firma la care lucrezi are un mijloc de transport...etc...in concluzie...adios fibra...nu am gasit pe nimeni la depozit sa intreb dk pot lua de acolo...fara factura...la 2 l cat imi trebuiau mie...ma rog..

turbojack 08-12-06 02:15

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 652115)
... nu ne mai da rasina decat daca avem nush ce aprobare de la nush cine cum ca firma la care lucrezi are un mijloc de transport.....

Iar respectiva masina sa indeplineasca niste conditii de transport substante chimice.Stai linistit,daca este asa acum ,orice minune tine 3 zile.;)

Ja_Rule 09-12-06 17:53

matza facem frate dupa 11 .. nu`i problema ... cu frigu de afara ... dar de revelion vreau sa le am :)

MaTzA 09-12-06 20:53

ok...o sa-ti las eu un mesaj pe mess si te anunt cand...dar sa vad cum fac...mai am f putina rasina...sper sa ajunga...

punto26 09-12-06 22:30

am si eu o intrebare .... CUM SE FAC MATRITELE LA PLEOAPE ???? (ca sa nu mai iau de fiecare data farul sa il desfac...si ii dau cu schotch etc etc ) ?

smc07 12-12-06 11:25

ce ziceti : as putea sa fac matrita din polistiren....il sculptezi cum vrei si aplici panza peste si apoi te apuci de straturi?...merge sau rasina si celelalte substante vor ataca polistirenu si se va topi? ma gandesc k e mai usor sa sculptezi direct formele in polistiren...

MaTzA 12-12-06 15:12

eu zic , ca o sa atace polistirenul...dar poti da mai intai un strat de chit...nu gros...subtire...cat sa acopere...

All times are GMT +2. The time now is 05:35.

- Copyright 2026 4Tuning