![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
ms :)
|
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
6 Attachment(s)
scuza-ti baieti ca nu am mai intrat pe forum dar mie nu mi-a mers de 2 zile forumul.:sad:
E frumos turometrul Florine:D ,cand vrei suna-ma si ne intalnim ca sa il facem. Baieti la mine pe topic poate sa zica cine ce vrea eu sunt prieten cu toti;) si nu am treaba,mi-a parut bine ca Florin mi-a aratat turometrul la mine pe topic deoarece el nu are si le multumesc celor care mi-eu sarit in ajutor:-). BTL-ul a primt o mocheta noua nouta in interior Black colour,am primt-o cadou de la MR CAT, a iesit bine si e lux;):D:D |
ii sta bine la btl cu mocheta in interior si e super sa stai descult
mr cat cu tot dragul ca doar el si btl sint cei mai buni prieteni |
A facut Mr Cat o alegere buna cu mocheta neagra ce ti-a facut-o cadou,arata super bine in masina.Si eu am tot neagra,mai aiurea e ca se vede fiecare scama pe ea,dar nah BTL-ul e super ingrijit si cu siguranta va fii intotdeauna mocehta curata
|
Sper sa tina aspiratoarele mai ales cel de la servici care a costat o gramada de bani,il forjez eu la maxim,nici o scama nu scapa.:D:D.
|
Mocheta e ptr. Dacie sau e mocheta la metru?
|
ai parchet sub mocheta?:lol::lol:
|
O buna schimbare la interior cu mocheta, ii da alt aspect masinii,fata de cea de cauciuc de fabrica si eu am schimbat-o dar a mea e gata taiata si modelata!BTL ai cumva calorifer in consola aia ca se vad niste furtunase pe acolo??:rolleyes2
|
Cannavaro mocheta e luata la metru,mi-a facut-o cineva cadou.tipa care a luat-o a cautat mult mocheta neagra ca se gaseste greu:-),ea a luat-o din arad;i sta f.bine asa,nu vreau sa fiu modest dara asa e.8)
Razvanele era un linoleu pus de batranu' in masina cu aspect de parchet,ceea ce dadea total aiurea,multi imi ziceau ca ti-ai podit masina;) Jokerule am avut un radiator de caldura si furtunele sunt acolo,dar cand am schimbat consola si nu mai incapea radiatorul.Acuma vreau sa schimb sistemul de caldura,caut o aeroterma electrica mai mica pe la Electrice si cu un transf.de la 12V la 220V il pot pune si nu mai astept pana se incalzeste motorul o sa vina caldura intr-un min.:idea: |
teai uitat ce e sub linoleu???cred ca transpira sub el.....am vrut si eu sa imi iau mocheta neagra dar aceeasi problema cu scamele......
|
Pai linoleul l0am dat jos si am pus mocheta pe tabla,la mine tabla arata exact cum e exteriorul masini si portocalie vopsita,nu sunt probleme cu apa,etc.Merci oricum de precizare:D;)
|
Quote:
|
Nu stii de ce era aeoroterma aceea ,de ce model de dacie sa stiu ce sa-i intreb pe colegii mei de la reprezentanta Dacia?
|
1 Attachment(s)
am gasit o aeroterma la 55lei
|
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
turometru l-am pus la 2 noaptea :))
vad ca va pregatiti de iarna :)) in legatura cu aeroterma, aia pe curent consuma mult... aia pe apa tre sa stai sa se incalzeasca motoru.. un pr a avut dinaia pe apa si merea blana ;) iti tre un radiator mic si inca ceva modificari..:D https://forum.4tuning.ro/showthread.p...53#post1709553 cazanu meu :D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning