![]() |
ahgahhah si eu subscriu
@catalin: next time cand se uita una la mine o sa-i flutur cardurile de la BRD :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
da de unde sunt fetele asta ??? din iasi ?? :shock: :shock: daca asa e ma mut acolo sa mor eu
|
Vad k toata lumea se muta la Iasi, ce faceti ma, emigrati toti?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
sunt curios prietena ta stie ca pui poze cu ea pe net???? :)
|
Da..stie ..ce e asa rau sa ma laud cu ea ?? :wink:
|
voi glumiti dar sa stiti ca cam asa arata realitatea... :D poate ca am sa trec si eu pe la vara prin iasi ca am niste prieteni pe acolo.....din aia mai rai.... 8)
|
Veniti in Iasi daca v-ati plictisit de spoilere, amortizoare... :lol: :lol: au aparut primele semne ale sapaturilor de primavara... iti creste inima cand auzi cum ti se onduleaza janta la 80 la ora :cry: . cat despre fete... ori luati copile pana in 18 ani... ori veniti cu portofelul agatzat la lantz :lol: :lol: :lol:
|
Prefer copile pana`n 18 ani :lol:
|
Aiiiii...am fo azi in Mall...Cartman mai avea oleak si avea orgasm :peace: la ce sunt....Cum zicea Sinner...a dat primavara si`n Iashi so spart tzevilee!!!
|
Atractiile Iasului :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=145542#145542 :mrhappy:
|
Ce pacat ca nu se tzine tuning show la Iasi si AfterParty la Singureluuu! :peace:
|
1 Attachment(s)
Inca o poza cu fosta de mai devreme ..
|
in curand dau iama la femei asa ca Singurelu mai ia cat mai sunt ca dupa aia le iau eu pe toate :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:30. |
- Copyright 2026 4Tuning