![]() |
Re: CRM-mobilul Passat 35i
Quote:
P.S : II SUPER TAREEEE!!! |
daca isi pune si pedalele ,da ,se potriveste :)
|
Quote:
Astazi mi-am comandat presuri de mocheta dedicata. :) |
1 Attachment(s)
8J si o poza e tot ce am de spus deocamdata. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cica in 2-3 saptamani ajung. Sunt curios cum o sa iasa. Quote:
|
Apreciez foarte mult ceea ce faci... si ca tot investesti bani si timp intr-o masina pe care unii deja o considera un tichet rabla! Te intreb de curiozitate... ai avut monente cand te-ai gandit ca arunci banii pe fereastra si ai zis sa te opresti din investit in ea?
|
Quote:
Eu zic ca a bagat prea multi bani in masina .. si nu are rost sa se gandeasca la vanzare . :lol: Incet incet eu regret ca am dat golful .. Bafta cu masina Rares ! Asteptam poze sa vedem cum arata cu gumele alea . Nu pui si pe spate ?! :lol::lol: |
2 Attachment(s)
@geo_gee2005_xxx: Mersi! Stiu ca este o investitie proasta, dar e o pasiune care o am in sange de mic copil. Sunt foarte multi bani aruncati pe geam, dar ma bucur ca reusesc sa castig banii astia, si reusesc sa-i investesc in ceva ce chiar imi place cu adevarat!
Stii vorba aia.. "every day i see my dream". Si de vandut, clar nu o s-o vand prea curand. Vreau sa o fac, si sa o pastrez.. daca reusesc sa ma asez si la casa mea, sa o bag in garaj, si sa o mai scot din cand in cand. :) Pacat ca tara asta de 2 bani nu prea iti permite asa usor. Dar incet ince.. :) Adryanno: Cand o sa pun 195/40/17 pe spate (9J), sigur o sa pun 185/35/17 pe fata (8J). Deocamdata e configuratia cea mai buna de strech care iti permite sa si circuli pe drumurile noastre. :) Pana una alta.. investim in continuare! Urmeaza lupe in faruri, si nu orice lupe.. lupe mari cu bi-xenon. |
Mi se pare mie sau mesterea-i in seara asta ceva pe strada Iris?
|
Quote:
|
Da.. am mesterit. Am lasat-o jos. Sa arate bine si pe iarna :lol: Am pus si flansele sus. 40mm spate, 20mm fata, arata total altfel. Nu cred ca mai vand Zenderurile, arata foarte bine cu ele asa.
O sa fac niste poze pe ziua zilele astea. :) |
Ce kit xenon imi recomandati? Ca nu prea ma pricep... :oops:
Imi trebuie bec H7 si culoarea zic eu 6000K e cel mai ok. |
4300K sunt cele OEM.6000 bat cam spre albastru iar 4300 sunt ff usor galbui.eu recomand 5000K.toate costa la fel.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning