![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
din punctul meu de vedere....e oribila nu diferita
|
Quote:
|
Quote:
iar pentru bassu: eu nu pot scrie ce ai scris tu, deaia zic ca e diferita :P am promis la coleg ca ii pun masina pe net la vanzare, in rest ma abtin de la comentarii |
Quote:
|
Corect spus TENNY-E!
@dydysoft,vezi ca ai incurcat userii. PaulMIG nu are Cielo :) |
Vai de ochii mei cum arata masina aia. Dydy stai linistit ca nu ma supar. Prin faptul ca imi exprim o parere personala (si vad ca e destul de colectiva) nu cred ca il jignesc pe proprietar. SA NU SE INTELEAGA CA COMENTEZ DIN SIMPLU FAPT CA E O DACIE!!! daca era bmw sau mai stiu io ce, cred ca radeam si mai tare. Personal imi displace total tuningul exterior, chiar si cel facut de firme cu renume, ca ce ii pe dacia aia nu pot numi tuning, nici macar tunnnnnning. Pt mine masina arata bine cand ii clean. In afara de jante, stopuri, eventual pleoape, folie, o toba si lasata jos, aspectul exterior eu nu il voi modifica veci. Dar asta sunt doar eu.
P.S: da, nu am cielo:) |
oups... sorry all... ce mai comentam si eu de masina daca nu il stiam pe tip... :))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
nici nu avea numar :)
|
1 Attachment(s)
preferata mea
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sssss4....
ceva mai vechi |
Quote:
CL acela cred ca il stie toata lumea ca doar e de o vesnicie in oras. euroil |
nu am zis ca nu il stie toata lumea, am zis doar ca sunt niste poze mai vechi, si nu e de o vesnicie, este vandut de un an jumate, nu cred ca l-ai mai vazut
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning