![]() |
Re: Tm 24 Ady
Salut Adi si salut la toti de pe forum ...sunt nou pe acest forum Adi imi place masina ta si imi place k ai facut-o cum ti-a placutr tie fara sa asculti de nimeni chiar dak nu am postat, am urmarit topicu respect de la mine si bafta in continuare... mai vb
|
Quote:
mariokynes Re: Tm 24 Ady -------------------------------------------------------------------------------- Salut Adi si salut la toti de pe forum ...sunt nou pe acest forum Adi imi place masina ta si imi place k ai facut-o cum ti-a placutr tie fara sa asculti de nimeni chiar dak nu am postat, am urmarit topicu respect de la mine si bafta in continuare... mai vb Multumesc de pareri,evolutia masinii sper sa continue in bine,ramane de vazut... |
Adi zi-mi te rog in Tm unde as putea sa-mi ionizez sau infoliez geamuriile la o Dacie nu am fost dekt akolo pe Rebreanu in spate la Peco ala mai zi-mi te rog firme care se ocupa cu aste stii? si ceva preturi k akolo unde am fost au niste scoruri de m-au km lasat picioarele...
|
Quote:
Cu planetara am rezolvat azi : am fost la magazin si mi-au schimbat-o fara nici o problema cu una nou.Azi nu am montat-o pt ca e sarbatoare si la masina mea nu se lucreaza in zile de sarbatoare doar cand e maxima urgenta.Poate reusesc maine sa o montez :) |
bft la montat...
|
Alta cauza ar mai putea fi si faptul ca o ai prea intalta de fata. Sta tripodu prea aproape de gura capului de planetara, si la hopuri, curbe stranse, atunci cand forta e mai mare, sar din cap. Incearca sa ii tai o spira jumatate, chiar doua si e posibil sa se amelioreze forta supusa pe ele.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Daca stai sa te iei dupa mecanici, ajungi departe... de realitate. Daca tot iti e frica, arcuri de nova iti suna mai bine ? Nu au voie sa iasa asa usor, tocmai daia cedeaza repede, nu sunt facute pe cote exacte pentru ca nu sunt de origine, ma mir ca nu ai gasit si carpe in burduf :)) Ti-am facut un desen nu prea reusit sa intelegi ce zic. Tripoda sta prea aproape de "guler", tu iei o curba, o groapa, faci o plecare cu rotile putin inclinate, etc; este normal ca la asa socuri ea sa zboare din cap, pentru ca sta prea aproape, si nici nu e de calitate. Cu o suspensie mai joasa, tripoda sta mult mai inauntru, avand mai mult spatiu de joc. Eu zilele astea o sa fac manevra asta cu taierea arcurilor si chiar am sa te anunt ce a rezultat. Si eu am stat si am studiat fenomenu asta pana sa imi dau seama ce se intampla.
|
Quote:
|
ce sa faci asta e facultatea yo macar mai am nitel si termin cu examenele astea a si uitam sa zic frumoasa rosia ta
|
Quote:
Oameni buni nu mai stiu ce sa fac,am montat azi noua planetara si la fel la curbele stranse bate de zici ca atunci se rupe,asa facea si cealalta inainte sa iasa din tripoda.Am remontat o planetara mai veche pe masina si nimik,pot sa iau curbele cat de strans vreau.Din ce cauza sa fie bataile la aceasta planetara? |
adi sa nu fie ceva din tripoda....
|
stii k la daciile vechi era acolo o siguranta si mi-a iesit o data pe o dacie si tot asa facea dar ti-am zis mi-a zis cineva sa ma uit la siguranta ...akm am o dacie mai noua din 2000 si din cate am inteles nu mai au sigurantele alea (vorbesc din auzite k nu am desfacut inca planetarele la asta)vezi dak ai cu siguranta si sa nu fii iesit aia....sper sa-ti fie de folos....:) bft...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut.
Tin sa te felicit ca ai o masina frumoasa. Un singur lucru nu imi place la ea. Spoileru fata, pragurile si spoileru din spate nu sunt pe aceasi linie. nu stiu sa daca ma intelegi ..am atasat o creatie de a mea in paint sa vezi despre ce zic |
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning