![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
Prieteni , :( , am dat Mercedesul , asa frumos cum era el ..
La schimb desigur :twisted: pe 8) Bmw 760Li An :2008 Consum: 14% Motor: 3.0 .. a fost schimbat :rolleyes2 Aspect: nebuneasca.. Feeling : Hmm.. i`m love ! Dar , mai spun Odata Dar , Mi`am pierdut aparatul de foto 1080p Full HD .. Decat sa fac poze cu Wc`u .. mai bine mai tarziu.. Si A Da .. m`am dat pe Lux :twisted::twisted: |
4 Attachment(s)
De vanzare De vanzare Volkswagen New Beetle!! Motor: -2.5 i -230 HP -evacuare sport -tractiune integrala Caroserie: -body kit - Superspeed -pleoape faruri -parasolar luneta(carbon) -eleron(carbon) -oglinzi(carbon) -capota infoliata in carbon -plafon infoliat in carbon -haion infoliat in carbon -prindere pe capota racing Jante: -Rotiform BCQ 17" -cauciucuri TOYO 245/25 R17 Suspensie: -suspensie reglabila sport -arcuri 5" H&R -telescoape H&R Frane: -placute de frana Brembo cu 4 pistoane -discuri de frane ventilate 285mm Brembo Interior: -scaune racing Bridge (albe) -centuri scaune Sparco (rosii) Stare: -impecabila -nu bate nimic pe ea -consumabile schimbate -inmatriculata -prim proprietar Astept oferte. NU accept schimburi! |
3 Attachment(s)
Pentru asa ceva nu dai la schimb??..
Range Rover FULL OPTION Jante aliaj Motor V8 400HP... 4x4/2x4 + diferenta De la Mine LOGIC |
ce putin va tineti masinile lucrati mult la ele si le bagati la vanzare ...
|
Quote:
R.Equinox Accept schimbul. Negociem pe mess:twisted: |
2 Attachment(s)
Quote:
Golfu` il tin pentru "agatat" :))) il mai am. Bora am luat`o sa fac colectie de Vw :)))) Am indreptat`o in spate si i`am pus bara pe fata si spate modificate luate de la un prieten care trebuia sa i le vanda lu unu si nu le`a mai luat :D Am facut comanda si de o pereche de jante cu tot cu gume, usa dreapta cred ca o sa trec pe la dezmembrari si portbagaj tot de acolo cred. :D |
2 Attachment(s)
Update:
-Jante Mercedes S Klasse w220 -polisate. |
5 Attachment(s)
Downgrade la golfuletul meu!
Am considerat ca,golful acesta sa-l las ca masina daily driven,in cele din urma am vandut de pe el asa: -motor 3.2 24v-250cp -4xdiscuri brembo carbon -4xetrieri brembo family m6 -interior complet de golf 4 (volan,bord,scaune) -toate seturile de jante,care le avusem pentru el (cele de mai sus,cele originale de vr6,cele originale de r32,un set de corvette) limitandu-ma la un set modest de borbet a pe 16. Masina are momentan urmatoarele: Motor: Vr6-6 Cilindrii in V Cilindree: 2791cc-12v. Putere: 216cp-199Nm-158kw. Transmisie: Manuala-5rapoarte. Tractiune: Punte fata. Modificari: -injectoare de pe motorul de 3.2 -admisie custom. Tren rulare: Frane: -etrieri: 4xBrembo Family B4-cu 4 pistonase -discuri: 4xBrembo Racing Disc- 330mm diametrul. Interior: -original: volan,bord,scaune,bancheta provenienta vw corrado. Probabil in curand,masina va fi de vanzare,urmand un Vw Golf VI-Gti ori un Vw Golf IV-R32. Poze: |
3 Attachment(s)
pisele de la calibra au venit din vopsitorie si au fost montate. am luat si geamuri+faruri+stopuri si am reusit s-o scot pe traseu datorita unui motor mai vechi de prin garaj. costul a fost cam ridicat:13000$toate. vreau si eu pareri:D
|
14 Attachment(s)
@GeO_0pel Roaga-te sa nu iti iasa vreun caine in fata :)),frumoasa rau :D.
Acum imi prezint si eu noua achizitie.M-am apucat si eu de o afacere si am reusit sa strang bani sa-mi cumpar masina.Cu un buget de 6000 euro am plecat la vanat si am vazut acest bmw minunat care era fix 4000.Dupa ce l-am analizat cu grija am decis sa il cumpar.Motor in 6 cilidri de 3.0,mi s-a parut perfect.Am ajuns acasa,am alimentat si direct la prietena sa i-l arat.Ajung acolo,se uita la masina ceva gen :???: si zice "tie iti place rabla asta?"(caz real).M-am suparat rau,dar mi-a trecut.Acasa aveam un set brembo care il cumparasem pt vechea masina dar nu s-a potrivit,asa ca am decis sa le pun pe 5-ar.Dupa aia m-am gandit ca ar da bine si niste jante asa ca am fugit repede la cel mai apropiat magazin si am dat comanda de aceste diamante :X.M-au costat 600 euro dar a meritat.A2-a zi mi-am zis sa incerc ceva cu fibra de sticla,asa ca mi-am facut bara fata si bara spate.Mai pe seara,dupa ce am montat toba sport care o aveam de la vechea masina ma suna un prieten ca avea un eleron finut de vanzare.M-am dus la el si l-am cumparat cu 50 euro(ca intre prieteni).Va dati seama ca eram foarte fericit asa ca am iesit la o plimbare unde ma intalnesc cu niste "reisari" pregatiti de o liniuta.M-am bagat si eu ca deh`.Cand ai toba sport si eleron iti vine sa crezi ca esti regele soselelor.I-am luat pe amandoi,bineinteles,dar uitati-va si voi ce ma astepta mai in fata.Un domn cu basca.M-am dat jos,moment in care un bizon dintre cei 2 care venea cu 140 din spate a franat brusc si direct in spatele meu a intrat.Am avut noroc ca din pricina asta m-a lasat politistu sa plec.Dar acum trebuie sa repar masina ca m-a mancat undeva sa ma dau mare :rolleyes2.Maine ma duc sa vad ce'i mai fac ca acum sunt cam suparat. |
mersi spentru com. si a ta este frumoasa. bafta!
|
7 Attachment(s)
Achizitie noua!
|
4 Attachment(s)
Frumoase achizitiii ...Masini Superbe...Tineoti-o tot asa baieti
S-a Facut schimbu...Am dat Ranger pe Broscuta Asta....Plus diferenta de la mine... La prima Vedere Masina e Criminala...Ce fel se infinge la liniute...Ai de capu meu.. Urmeaza sa o Inmatriculezi..:oops: |
1 Attachment(s)
Update Golf VI:
-jante de golf gti,am trecut de la 18'' la 19'' Poza: |
vreau si eu golful 6! plz:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning