![]() |
Re: ACCIDENTE
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Car:
Audi A8 Description: High speed crash resulted in the A8 splitting in half. Location: Romania |
nu ai mai multe poze?
|
nu cred ca is mai multe poze! sursa e wreckedexotics nu? (dupa descriere) oricum e urat!
|
Quote:
da, sunt de pe wreckedexotics.com |
1 Attachment(s)
Car:
Volkswagon Golf Description: Crashed into a horse at very high speed. Location: Romania |
Si Golf e exotica???
Nici A8 nu prea e dar.... Poate se referea la cal. |
nu stiu ce sa spun dar majoritatea accidentelor se datoreaza neatentiei si in general vitezei
|
Quote:
|
azi dimineata la ora 4:30-5 a avut loc un accident de motor la intersectia strazilor agricultori cu theodor sperantia motociclistul din cate spun martorii se pare ca ar fi fost baut mai era si cu prietena lui in spate ea nu a patit nimic,el a ajuns la spital. mersu pe o roata dauneaza
|
Ce urmeaza sa va arat a mai fost postat la pagina cu nr 18.
Accidentul misterios la secunda 57 De ce postez din nou?!...nu inteleg cum la secunda 56-57 apare de nicaieri inca un camion. Analizati si voi:?::?::?: |
o fii vreo artera din aia sa intrii sub pasaj.. altceva nu-mi dau seama sa fie..
|
exista 2 explicatii plauzibile.
1) camionul 1 (cel care il vedem) nu se asigura corespunzator cand vrea sa schimbe banda, trece de pe 2 pe 1, pe banda 1 aflandu-se un alt camion, camionul 2, pe care il loveste, il impinge in perete, unde se loveste de un parapet sau ceva ricoseaza zbang bung, si se vede ce iese. 2) careva s-o plictisit si o facut ceva editare video(camionu se loveste de parapet, ricoseaza, si acolo e un moment mort parca, in care el baga cumva si celalalt camion.. |
voi nu ati patit sa vina unul cu o duba sau camion in spatele vostru foarte aproape si va "impinga", dupa aceea sa va depaseasca? Ei....asa a fost si aici, si cand a vrut sa intre in depasire, a agatat camionul din fata., care, fiind si mai mic, nu se vedea in prima instanta pe video.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning