Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   ACCIDENTE (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/271-accidente.html)

Hame 10-03-09 21:03

Re: ACCIDENTE

Quote:

Originally Posted by nucu_as (Post 2010902)
Azi-noapte a avut loc un accident mortal la intrare in orasul Dragasani jud. Valcea.
Am trecut abia azi-dimineata pe la locul accidentului in drum spre serviciu, din ce am aflat au fost implicate 2 masini: 1 bmw si 1 renault laguna, cei din renault 2 copii!!!! El avea 19 ea 18 si din pacate s-au lovit de un copac, au murit, masina era facuta armonica, infasurata de un copac, cel din bmw a scapt cu viata, acum este la spital. Renault-ul avea acul blocat la 140 km/h.
Odihneasca-se in pace!!!! O Tragedie!!! Condoleante familiilor!!!!
Nu am putut sa fac poze, deoarece am ramas inmarmurit de starea masinii!!! Nu am vazut niciodata un asemenea accident, pur si simplu era un morman de fiare!!!

pai si cine a fost de vina ? ce s`a intamplat ?

22VIN 11-03-09 07:48

Quote:

Originally Posted by Hame (Post 2136540)
pai si cine a fost de vina ? ce s`a intamplat ?

s-a intamplat acu mult timp, dar din ce tin minte au fost de vina pustii din laguna (ce dracu zic pusti, ca si eu tot aia sunt:)) ) care aveau viteza mare si smecherul de la volan n-a mai fost capabil sa tina masina pe strada. cica mai avusesera un accident de genu dar scapasera cu bine atunci.

-LEXION- 16-03-09 18:20

2 Attachment(s)
Car:
Audi A8

Description:
High speed crash resulted in the A8 splitting in half.

Cristy65 17-03-09 13:27

nu ai mai multe poze?

autOcty 17-03-09 14:06

nu cred ca is mai multe poze! sursa e wreckedexotics nu? (dupa descriere) oricum e urat!

-LEXION- 17-03-09 15:34

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 2156204)
nu ai mai multe poze?

asta e tot ce am gasit....

da, sunt de pe wreckedexotics.com

-LEXION- 23-03-09 23:41

1 Attachment(s)
Car:
Volkswagon Golf

Description:
Crashed into a horse at very high speed.

bluey 24-03-09 05:39

Si Golf e exotica???

Nici A8 nu prea e dar....
Poate se referea la cal.

fizz 25-03-09 09:43

nu stiu ce sa spun dar majoritatea accidentelor se datoreaza neatentiei si in general vitezei

TazMan 25-03-09 09:46

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 2177517)
Si Golf e exotica???

Nici A8 nu prea e dar....
Poate se referea la cal.

NU e exotica, e pe o sectiune separata de masini normale de pe un site de masini exclusive, pricespusi ? :-P

rZvN 02-04-09 10:12

azi dimineata la ora 4:30-5 a avut loc un accident de motor la intersectia strazilor agricultori cu theodor sperantia motociclistul din cate spun martorii se pare ca ar fi fost baut mai era si cu prietena lui in spate ea nu a patit nimic,el a ajuns la spital. mersu pe o roata dauneaza

andi_cimpean 06-04-09 20:51

Ce urmeaza sa va arat a mai fost postat la pagina cu nr 18.
Accidentul misterios la secunda 57
De ce postez din nou?!...nu inteleg cum la secunda 56-57 apare de nicaieri inca un camion. Analizati si voi:?::?::?:

Dodo_998 06-04-09 21:38

o fii vreo artera din aia sa intrii sub pasaj.. altceva nu-mi dau seama sa fie..

RA_2fast4u 06-04-09 21:45

exista 2 explicatii plauzibile.
1) camionul 1 (cel care il vedem) nu se asigura corespunzator cand vrea sa schimbe banda, trece de pe 2 pe 1, pe banda 1 aflandu-se un alt camion, camionul 2, pe care il loveste, il impinge in perete, unde se loveste de un parapet sau ceva ricoseaza zbang bung, si se vede ce iese.

2) careva s-o plictisit si o facut ceva editare video(camionu se loveste de parapet, ricoseaza, si acolo e un moment mort parca, in care el baga cumva si celalalt camion..

-LEXION- 06-04-09 22:02

voi nu ati patit sa vina unul cu o duba sau camion in spatele vostru foarte aproape si va "impinga", dupa aceea sa va depaseasca? Ei....asa a fost si aici, si cand a vrut sa intre in depasire, a agatat camionul din fata., care, fiind si mai mic, nu se vedea in prima instanta pe video.

All times are GMT +2. The time now is 23:29.

- Copyright 2026 4Tuning