![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
deocamdata cred ca trebuie sa vedem ce e cu flow, sa mergem pe la el indiferent de "culoare" si sa i dorim sanatate. Oricum ar fi el, este de al nostru dintre cei din Brasov si s-ar bucura de vizita oricui in momentele astea.
|
Quote:
In primul si in primul rand "era sa ma faci"?????????:lol: :lol: :lol: :lol: Ai uitat ca am pus frana, te-am claxonat si pe urma tot ti-am dat o masina si ceva...:twisted: In al doilea rand Mercedesul e CL nu CLS, in al treilea rand eu ma dau cu orice si nu am refuzat pe nimeni la nici o cursa prin BV. In al patrulea rand iti spun in fata ca erai ieri in Livada, ai zis ca vii sa ne dam si pe uram nu ai aparut. Nu ma lua pe mine cu scos vorbe si cu din alea ca eu am fumat baietiile astea pe vremea cand tu invatai sa mergi corect pe trecere. Eu iti spun in fata ca te-am facut si o sa te mai fac:lol: PS. Avand in vedere ca iti agatza si a doua si a treia, ma asteptam sa refuzi sau macar sa zici ca nu-ti merge masina, da probabil tu ai mare incredere in actibildul ala cu NOS:D :lol: :lol: . Oricum ramane valabil, oricand oriunde cu orice masina. Doar sa fiu anuntat sa stiu cu ce vin, sa nu ma car cu doua masini dupa mine si sa fuga lumea. Adica tu Freak. Nu mai poti spune ca-ti scot vorbe, e pe fatza...Sper sa vina Reply de la tine ca n-am zis nik de Speedline(COX cand a zis ca se da s-a dat, cand nu s-a putut a zis ca nu se poate. Tot respectul din pct asta de vedere) |
lasand deoparte culoarea "politica" pe care o avem eu zic ca toata lumea sa se calmeze...aceste discutii pentru mine nu isi au rostul...eu cred ca ar trebui sa facem ceva constructiv nu distructiv ca observ ca la asta se ajunge...puii mei deja m-am saturat si eu sa vad atatea discutii fara rost...freak, corrado va sunati va intalniti, va dati ...si care e mai bun sa castige...punct
|
Va multumesc tuturor pentru urari.
Pentru flow insanatosire grabnica !!! |
fra salonul 112 dar la ce spital.....:D:D:D:D???
|
la judetean frate.... etajul 1 (ortopedie) cum intri pe stanga
|
LA MULTI ANI CATALYN!!!Multa sanatate si fericire!!!:drunk: :flower: :drunk: :peace:
|
Quote:
|
visi tata...daca vrei rafuiala ne rafuim pe strazi cat vrei...bafta multa!
|
Mai lasati frate certurile ... pregatiti masinile si nu in ultimul rand .... multa sanatate Flow ! Insanatosire grabnica !
|
si eu te sustin lucian;)
|
La multi ani Catalyn! :D
|
La Multi Ani Si La Multi Bani Catalyn!!!numai Bine!
|
La multi ani Catalyn...si tot ce iti doresti..
|
am si eu o intrebare...de ce se face ca toate posturile mele sunt sterse????
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning