![]() |
Re: VW Golf MKII - Car Audio
Quote:
Intradevar probabil ca avem ghinion...o asteptam sa vedem cum va suna in noua configuratie. |
Quote:
|
Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca
Pai nu este ca asa vreau eu, dar acesta este ADEVARUL. Si nu vreau sa te simti jignit in vreun fel dar tu sustii ca esti corect si ca doar rezultatul conteaza deci trebuia sa-l fi pus si pe el in top caci indiferent de ce divergente a-ti avut voi (sau mai aveti) este meritul lui.
|
Quote:
Cat despre acest blak.. ca ar fi el sau altcineva.. trebuie mentionat acolo nu? Pana la urma in orice gen de competitie se mentioneaza top 3, nu top 2. Macar cel oficial, daca doar ala conteaza. Banuiesc ca nu s-a ridicat doar la nivel de can can, nu? |
Quote:
dar ai fost la brasov ? |
Quote:
cred ca sunt destui care au ascultat/auzit masina acuma am si eu o intrebare Sa zic asa aia mai mari dc nu se leaga de masinile celorlalti sa bage de vina, dc o fac mereu aia sa zic mai mici? |
Quote:
Da, am fost la Brasov, (in calitate de spectator am venit numai sa vad pt ca imi face placere sa vad sa studiez alte masini) d-asta nici nu m-am pronuntat de alte etape, pentru ca evit sa vb din auzite oricata incredere as avea in anumite persoane. roli.. sunt mic in segmentul asta, nu te contrazic, ma asteptam sa se mentioneze ceva de genul asta, dar cu chestia asta se fac 2 lucruri care nu le inteleg: 1. Ce legatura are ca sunt "mic"? si 2. De ce ai tinut sa arunci cu noroi catre alt competitor? Care intre noi fie vorba.. stie mai multe decat noi doi la un loc... si inca vreo cativa. Nu e corect, nici normal sa faci asta... si pana la urma .. mergand pe ideea lui Relaxx, (care nici el nu stie sigur daca pana la urma conteaza doar scorul sau si alte detalii gen frecvente, scule) ai scor oficial mai bun decat blak, deci don't worry, be happy :) |
Quote:
Quote:
Esti rau intentionat accidental sau intentionat? |
Quote:
|
Pai scuze dar dupa logica mea zici ca nu conteaza detaliile dar cu toate astea le mentionezi... ai postat 2 paragrafe de detalii "neimportante" avand ca si concluzie ideea ca nu conteaza detaliile... eu asa inteleg dupa mintea mea..
Quote:
|
Quote:
Cat despre primul paragraf, sunt scoruri si conditii de masurare, ia la final am trecut ceva, inclusiv cu BOLD a doua oara. Nu stiu ce intelegi tu dupa mintea ta. :) E posibil sa nu poti sa intelegi, dar asta nu inseamna ca nu m-am exprimat eu suficient de clar. ;) |
Bai baieti,lumea aceasta mica numita car-audio pe care sunt sigur ca toti de aici o apreciem,nu o sa se ridice niciodata la lumea aceea a tuningului,din simplu motiv ca noi in loc sa fim uniti,si sa lasam bisericutele astea la o parte,ne atacam cu orice ocazie.
E pur si simplu parerea mea,eu unul vin la orice competie,ma doare drept in cot(a se citi "fund") de cine e reprezentata,vin pur si simplu pentru voi,pentru masinile voastre si pentru a impartasi pasiunea asta mica de care "suferim" toti.Ganditi-va daca nu ar exista nici un pic din ce exista acu(ma refer la "dusmania" asta) unde s-ar putea ajunge,nu am mai vorbi de un singur scor oficial bun in Romania (Cel mai bun scor oficial obtinut de o masina facuta in Romania este 157.7 - Basic (Adrian)(Adrian) ),am vorbi poate de N scoruri oficiale si in Romania si peste hotare.Exista atat de mult potential de a face treaba la oricare dintre voi,obtineti rezultate extraordinare,dar repet daca am fi uniti,ar sta cu totul altfel treaba.Repet:E SIMPLA MEA PARERE!Numai bine,sper sa va reveniti si sa lasi certurile astea care nu ajuta la absolut nimic. |
Quote:
|
Quote:
Oficial in Romania 160dB este scorul de doborat si 162,8dB neoficial. Cum, cu ce masina, ce sistem, de unde si de ce.... nu mai conteaza - cel putin pentru mine! Detalii pentru cei care doresc informatii le ofer cu mare placere la urmatoarele evenimente. Am reprezentat Romania si o voi reprezenta in continuare in Finalele Europene EMMA cu oricine doreste sa faca parte din echipa - pe noi a fost scris ROMANIA si atat!!!!! Cea mai mare satisfactie am avut-o acolo, concurand impotriva elitei in car-audio din Europa! |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=rao8KFaS0ow https://www.youtube.com/watch?v=KArozJho5UQ |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning