![]() |
Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO
asteptati sa fie gata,normal ca vine plasma la bord si plasticaraiele vin schimbate.etc.
ca la copii tre sa va explic ATI VAZUT LUCRU FACUT DE MINE SI LA FINAL SA NU FIE OK? |
Quote:
|
f tare interiorul...am ramas impresionat...cat dureaza lucrarea?
|
Interiorul de pe BMW ... nu prea imi place mie idea sa iei o componenta complexa de pe o masina si sa o pui pe alta ... si culoarea e prea aprinsa ca sa ii zic asa ... nu devine obositoarea daca stai mult in masina ?
Orcum se incadreaza bine cu stilul lu zozo .... dar din pacate eu nu sunt adeptul acestui stil .... |
tati. ar fi bine sa citesti mai atent pe ici pe colo.acela e un interior de BMW E 36.nu de la omega.
e masina unui client si asa a dorit interiorul in piele rosu perlat.si masina va veni vopsita tot asa.OBIECTII? |
Atunci sorry ...
Nu am citit ultimele 4 5 pagini ... pentru ca nu am mai dat de mult prin thread-ul asta ...:D Si am facut marea prostie sa presupun ca e de la Opel ... Sorry ... |
pai si eu tot la fel am crezut....
k doar asta e topicul TUNING OPEL OMEGA ..nu BMW E xx sau eu stiu ce altceva.. sincer..nu vad legatura acelui interior cu topicul.. chiar credeam k ai terminat interiorul..dar vad k pui poze de la alte masini...si nici nu specifici asta. frumos oricum..dar ne intereseaza de la Omega..k de aia urmarim acest topic :wink: |
Quote:
|
Quote:
imi place :D |
8 Attachment(s)
o sa fie cand e gata.
deja lucrez la bara spate,dupa acea am o problema grea de rezolvat interiorul,si inspecial bordul care va fi ceva super special,si de invidiat. |
:))....ohoo hai ca avansezi zozo
din pacate nu ma pot intoarce ca o sa plec din tara .......si am nevoie mare de Buletin ..pls zozo ....vezi ca e acolo in raft .....mii de scuze pt off topic ..... spor la treaba zozo....si nu uita de aripioara ...o ai la garaj? |
Dr. Zozo ... timp nu mai e asa mult, cum stai cu proiectul ?
Il vrem expus la 4tuning day's Multa bafta |
vrei sa-mi sparga masina?:))
|
1 Attachment(s)
tre sa pun poze sa nu se vada parbrizul ca-i bai.
|
presupun ca vin puse si flanse .. ar arata mult mai bine
app ... o sa vii cu ea pe drum ?! sau pe o platforma ceva .. e cam periculos spoileru ala fata :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning