![]() |
Re: Bn 71 wrc
~ 7 sec de la 30 la 100? felicitari omule, ma bucur ca iti merge bine!
|
Quote:
ps. tu calci ambreiajul atunci cand calci si frana ?? |
adevarata putere a motorului si vede doar pe final treapta 2 plus treapta 3 care sparge vestu...se poate sa fie si din gumele cu care e inctata ca de patinat roata patineaza....
|
invarte rotile de le ia naiba dar aasfaltu era ff zgruntos acolo iar cu frana tot timpul cand o folosesc la viteza cand ii de oprit automat o opresc cu si ccu frana de motor .. nu se vede in clip viteza dar la treapta 3cand se termina si drumu aveam 160...:-P
|
Vai de viata mea, cum se infige, cum se aude, ce putere, ce sa mai zic.. foarte tare! felicitari.
|
8 Attachment(s)
.......mai putin zgomot...:D
|
1 Attachment(s)
De ce mi s-a sters postul?
in fine... referitor la ce am vorbit la telefon, m-am uitat la mine la recirculator si este asa: din admisie iese un furtun mic si intra in recirculator, si din el iese un furtun lung si se duce in furtunul dintre turbo si filtru de aer. |
Felicitari moderatorului care a sters ultimele posturi, a dat dovada de un profesionalism nemaintalnit!
|
Cat profesionalism...a sters si postarile cu caracter tehnic! Felicitari!
|
maxim profesionalism se discuta chiar o problema destul de importanta dar banuiesc ca userul andreyno habar nu avea de ce vorbea ai acu sa bagat ca mauscan lapte .Muttley este destul de probabil sa fiea asa cum ai spus tu am vorbit azi la telefon si cu sirius si lA EL ASA VINE PUS URMEAZA sa incerc maine sa vad ce iese sa sters o pagina intreaga de discutii ultile fara rost stima...:sad:
|
Quote:
Daca tot nu il intelegi, il explic acum: faceam referire la moderatorul care a sters post-urile cu caracter tehnic, degeaba... dupa ce ca sunt putine pe sectiunea asta... Si invata sa scrii, chiar daca meseria de mecanic nu-ti impune acest lucru. Uite aici motiv de sters ;) |
poate tu ai mai multa scoala ca mine poate eu nu am terminat destula scoala un liceu apoi o faculate si ce are daca sunt mecanic poate castig mai mult ca tine...:twisted:
|
10 Attachment(s)
........
|
si azi vor veni filmuletele cu noua turbina :P
|
si eu sunt foarte curios cum merge cu noua turbina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning