![]() |
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
dar nu am gasit si varianta din reclama |
Mai , caut si eu Albumul ... Benassi Bros ..
ideea e ca il am , dar... se aude ca dracu :( fasait .. pm .... nu se aude cum trebuie , are cineva albumul ? dar sa se auda limpede... ? 10xz |
cum se numeshte ultima melodie a lu` fat joe .. asta care tot ruleaza pe radio .. care o are .. sus cu ea ...
|
Toate mixurile care le-am gasit de la Rune - Calabria
|
Bai baieti am aflat cum se numesc melodiile de pe
SVEN VATH - IBIZA MIX CD 2004 : - HUGG + PEPP - MAZARIN - UNIT 4 - BODY CLUB ( TIEFSCHARZ MIX ) - PARASH - JACK 2 JACK ( JESPER DAHLBACK RMX ) - DAVE CLARKE - JUST RUDE ( JAMES RUSKIN RE-EDIT ) - ADAM JAY - BRACING FOR IMPACT - AL FEROX + DJ TORIO - BIONIK - SVEN VATH VS. RATHER - KAMM P.S: astea sunt melodiile originale kre au fost mixate de SVEN VATH ( UNIT 4 - BODY CLUB mi se pare cea mai tare melodie (mixata de sven vatah, si originalu e dragut) ) CINE IMI GASESTE MELODIILE ASTEA E CAM CEL MAI TARE... PEACE :peace: |
1 Attachment(s)
Doar pe astea 2 le-am gasit, dar nu pot sa spun ca sunt prea reusite:
|
Mazarin tine doar 48 secunde :(
Shadow, astea sunt melodiile originale, nu mixate de sven vath... PEACE :peace: |
Sorry, sunt singurele pe care le-am gasit!!
|
Mersi mult...
PEACE :peace: |
de vreo 3 luni d cand o ascult la cineva in masina,am incercat sa aflu numele la melo asta : Gwen Stefani - Hollaback Girl -> i need it,plizzz:p ah,si Ciara - Oh -> dak o are cineva..mercik :roll:
|
melodiile alea 2
|
aaaa ia sa va vad am si eu rugaminte sa imi zica si mie cineva daca stie careva... :lol: cum se numeste melodia de la sfarsitul filmului Hackers aia cand se ... iei sus pe bloc in piscina e un blues....daca stie cineva ash fi tare recunoscator
|
Aziddo De Bass - Doom`s Night , plzzzz am nevo. de ea !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning