![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Radem , glumim , f#@em , platim :))) hai fiti zglobii era doar o gluma..
|
Quote:
dar stii ca in gluma spune omul adevarul;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in ultimele cateva posturi practic nici nu stiti la ce s-a raspuns si despre ce era vorba :))) asa e? laf
|
M-am intalnit cu un client , tipul avea un Lamborghini ...
Nu numai ca erau exaltate toate pustoaicele , care nu mai circulau , ci doar se holbau , dar iesise si un pluton de femele din fast-food . Ce mai .... chicoteli , imbranceli ... -Lasa-ma draga .... hahaha , hihihihi ! |
Pe langa Lambo, faci impresie la pustoaice si altele cu un motor.
Sa le vezi pe toate: "Plimba-ma si pe mine !!!!" |
de ce nu recunoasteti voi fetele ca pentru prima impresie in 90% din cazuri conteaza masina care o conduci?
|
cate femei ar aprecia un mercedes 500 SEC de exemplu....o masina de 20 de ani,destul de valoroasa...
cred ca mai mult ar impresiona-o un pejo 307 cc dar pana la urma cui ii pasa cu adevarat ce masina le impresioneaza? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1. eu nu fac cunostinta cu cineva uitandu`ma la masina !! 2. nu ma "ia" nimenid e pe str k sa ma uit la masina 3. conteaza omu dupa aia restu!!! 4. dk te uiti la cateva pagini mai in urma o sa vezi ce replica am dat |
am spus eu sasha z? am dat vreun nume? doar am generalizat...;)
|
Quote:
Daca le zice asta un baiat cred ca e frustrat, vezi doamne ce mare masina e 206/307cc si noi suntem invidiosi ca nu avem...parca ar fi ferrari. In schimb venind de la o fata ar putea sa isi bage mintile alea de poponari in cap si sa isi schimbe dracu masina... :)) Nu ma asteptam sa vad o fata care sa gandeasca cam ca mine ... Jos palaria! Si acum ontopic: Conteaza pentru toate ce masina conduce prietenul,iubitul sau aspirantul. In ce masura conteaza depinde de varsta si de felul fiecaruia de a fi. Fetelor nu mai incercati sa ne aburiti ca nu tine. Mai devreme sau mai tarziu va conta ce masina conduce. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning