Re: Ce ai facut azi la masina?
Quote:
Originally Posted by sharkylete
(Post 5101947)
Daca tie iti place sa faci doar galagie este alegere personala... :))) dar trebuie sa accepti si realitatea! :oops:
|
Trage cat trebuie , adica ca un motor de 1.6 stock ! Daca as fi avut vre-o data impresia ca am masina care fuge as fi dat subwoofere jos, bancheta din spate etc... la categoria ei sta destul de acceptabil ( langa pisicuite de 1,6 1,8 , calibra 2.0 8 v ) etc etc etc.. :) Pentru galagia aia ma plimb mai mult , imi place ! Este a doua masina, pe care o scot maxim 50 de km pe luna.. si atunci doat pt a face galagie ( de distractie ) . Astazi am prins momentul ( fara baietii rai cu cascheta ) si am probat putin noua cutie . Am vazut ca ai chef de caterinca :))) , trebuia sa mergi cu spatele... poate poate aveam o mica sansa langa un 2.8 :)). pe mine ma bufnea rasul ca stateai ca langa un scuter.. ai mai dadeai un sprit din cand in cand :)). Ma fac eu mare si imi iau si eu masina mai puternica ! :)) Pana atunci raman la masina saracului , ca se mai strica si ele si trebue sa iti permiti sa schimbi o piesa, sa platesti impozitul, asigurarea... etc... Bafta cu masina ! as spune bafta la modificat.. dar din auzite nu cred ca mai ai ce sa schimbi pe masina aia ca este totul nou :twisted: . O zi buna tuturor !
ps : Noi acum plecam la craiova , mai exact aici : https://www.4tuning.ro/evenimente/sum...ova-14564.html Stam pana duminica... cine mai ajunge pe acolo sa il sune pe Laurete !
|