Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Ce ai facut azi la masina? (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/248089-facut-masina.html)

Vl-91-KpE 13-07-12 20:42

Re: Ce ai facut azi la masina?

Quote:

Originally Posted by cmosteanu (Post 5101512)
Grila !!!

:)) Ai luat microbul de la mine :))) . Frumos ! La steme cand renunti ? ;))

Vl-91-KpE 13-07-12 21:57

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 5001820)
Exagerati totusi... :)))) sa le doriti moartea ... :)))) e maxim... :)))) inteleg injuraturile la refuz dar sa ii doresti moartea pentru asemenea chesti... Parca e asa... Brrrrrr... :))))

Stiu ca nu fuge !!! la motorasul mic mic mic pe care il are... nu ar avea cum sa fuga :) Macar face zgomot :)))

sharkylete 14-07-12 01:45

Quote:

Originally Posted by Vl-91-KpE (Post 5101776)
Stiu ca nu fuge !!! la motorasul mic mic mic pe care il are... nu ar avea cum sa fuga :) Macar face zgomot :)))

Daca tie iti place sa faci doar galagie este alegere personala... :))) dar trebuie sa accepti si realitatea! :oops:

Vl-91-KpE 14-07-12 04:24

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 5101947)
Daca tie iti place sa faci doar galagie este alegere personala... :))) dar trebuie sa accepti si realitatea! :oops:

Trage cat trebuie , adica ca un motor de 1.6 stock ! Daca as fi avut vre-o data impresia ca am masina care fuge as fi dat subwoofere jos, bancheta din spate etc... la categoria ei sta destul de acceptabil ( langa pisicuite de 1,6 1,8 , calibra 2.0 8 v ) etc etc etc.. :) Pentru galagia aia ma plimb mai mult , imi place ! Este a doua masina, pe care o scot maxim 50 de km pe luna.. si atunci doat pt a face galagie ( de distractie ) . Astazi am prins momentul ( fara baietii rai cu cascheta ) si am probat putin noua cutie . Am vazut ca ai chef de caterinca :))) , trebuia sa mergi cu spatele... poate poate aveam o mica sansa langa un 2.8 :)). pe mine ma bufnea rasul ca stateai ca langa un scuter.. ai mai dadeai un sprit din cand in cand :)). Ma fac eu mare si imi iau si eu masina mai puternica ! :)) Pana atunci raman la masina saracului , ca se mai strica si ele si trebue sa iti permiti sa schimbi o piesa, sa platesti impozitul, asigurarea... etc... Bafta cu masina ! as spune bafta la modificat.. dar din auzite nu cred ca mai ai ce sa schimbi pe masina aia ca este totul nou :twisted: . O zi buna tuturor !

ps : Noi acum plecam la craiova , mai exact aici : https://www.4tuning.ro/evenimente/sum...ova-14564.html Stam pana duminica... cine mai ajunge pe acolo sa il sune pe Laurete !

cmosteanu 14-07-12 15:09

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 5101672)
pozitii de america nu ii faci ?

te referi la pozitiile LED? Am peste tot unde se poate pune :)).

Quote:

Originally Posted by Vl-91-KpE (Post 5101683)
:)) Ai luat microbul de la mine :))) . Frumos ! La steme cand renunti ? ;))

Da, l-am cam luat :))
Ce steme? N-am decat scris pe usi Hilux D-4D si pe spate in stanga scrie Toyota, in dreapta Hilux, fara vreo stema. La astea sa renunt.. :-? Si as pune folie pe stopuri...

trafy-vr6 14-07-12 15:17

sa stea semnalizarile aprinse

cmosteanu 14-07-12 15:18

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 5102378)
sa stea semnalizarile aprinse

Acum sunt pe la Bucuresti, stau pana maine dimineata. Ma ajuti sa fac? Habar n-am cum se procedeaza. maine sunt in oras, daca e...

Andrey_VMD 14-07-12 18:23

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 5023370)
Azi am schimbat bujiile (am pus bujii beru-sper sa fie bune) si filtrul de polen...sper sa ma tina masina pana in Germania.
Sa ne auzim cu bine :D si... la cat mai multe ieseli.

mas mira sa aiba filtru de polen, dar daca zici tu asa e:P

NTZ03 15-07-12 22:21

Filtru de habitaclu. Omu cat traieste invata :D.Si ca tot venii vorba despre acest thread: maine voi aveam multa multa treaba. poze maine seara:D.

bilae21 17-07-12 19:50

2 Attachment(s)
corsa b

Vl-91-KpE 17-07-12 20:13

1 Attachment(s)
Polish la toata masina + buzele la jante , proiectoare galbene , sticker Bomb pe suportii de la numere :D

luci4n_vl 17-07-12 22:25

Quote:

Originally Posted by Vl-91-KpE (Post 5105989)
Polish la toata masina + buzele la jante , proiectoare galbene , sticker Bomb pe suportii de la numere :D

unde ai facut polisharea la masina? ti`au matuit`o? sau a dat direct pe ea asa cu pasta?

NTZ03 17-07-12 22:29

8 Attachment(s)
Frumoasa masina Kapeee!
Azi i-am schimbat fetele de usi,schimbat ceasurile,am colantat cateva elemente din interior si i-am cumparat spoilerul pe spate ,cel dintr-o singura bucata.Maine urmeaza sa ma apuc sa slefuiesc la el si eventual sa pun telescoapele la capota...Poate se ofera careva voluntar sa ma ajute :D

Vl-91-KpE 18-07-12 01:57

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 5106139)
unde ai facut polisharea la masina? ti`au matuit`o? sau a dat direct pe ea asa cu pasta?

Mersi Ntz ! si a ta la fel ;)) asptept ziua aia... cand o sa vad si eu jante pe ea ;))!!!!

luci4n_vl polish ul la masini depinde foarte mult de vopsea , sunt vopsele care au lacul in ele , si vopsele pe baza de apa etc... peste care se da strat de lac , defapt 2-3 straturi de lac :D . chestia cu matuitul lacului nu am vazut decat pe net... matuit cu 2.000 - 3.000 smirgher 3M apoi o pasta de polish speciala... dar in general se face doar cu masina de polishat . eu i-am dat anul trecut la niste baieti in sibiu un polish profesional ( 200 ron ) si de atunci doar o intretin din cand in cand . Odata la cateva luni ;)) , Polish pe baza de TEFLON si LICHID , pe care il dau manual... am un buretel special luat din kaufland si un prosopel special de polish cu care sterg la final... si ramane ca in poza ;)) foarte fain ! nici nu se mai pune praful pe ea un timp...

NTZ03 18-07-12 19:25

2 Attachment(s)
Kape momentan ziua respectiva mai poate astepta pana mai umblu cu astea :

All times are GMT +2. The time now is 10:26.

- Copyright 2026 4Tuning