![]() |
Re:
Quote:
|
pai sa stii ca si anturajul conteaza intr-o relatie.atat cel din partea ei,cat si prietenii sau parintzii tai
spre ex:daca tipa nu arata f bine si atunci cand esti cu ea trece f usor timpul,etc(mai altfel spus te simti f bine in prezenta ei),prietenii tai o sa inceapa cu texte de genu:ce umblii mah cu stramba aia?sau ce -ti pierzi timpu cu ea?,etc vei deveni agasatde modul in care arata,si usor usor relta cu ea se va raci |
smf in toti cacaciosii care se baga unde nu le fierbe oala sau in toate cacacioasele ...
terminati cu prostiile gen dragostea mult cautata si etc. pe la 30 .. de ani .. pe atunci .. pana atunci .. n-aveti treaba .. plin de ... |
pai e cumplit cand termini o relatie...
nu se poate face nimic impotriva starii alea super nasoale care te cuprinde, singurul lucru care te poate smulge din starea asta pt o perioada sunt prietenii ( si am descoperit ca sunt unii pe care te poti baza desi nu i-ai vazut niciodata ). sunt in faza asta acum si tot ce vreau e sa se termine mai repede, sa uit sentimentele, sa raman doar cu amintirea a ceea ce a fost frumos, si sa merg mai departe. si ca sa fie totul si mai greu, ea ma suna in fiecare zi, imi spune sa o luam de la inceput, si imi da iar peste cap fragilul echilibru pe care mi-l creasem |
te suna?????
pai spune-i asa:\"daca tii cu adevarat la mine nu mai suna.lasa-ma te rog sa-mi continui viatza\" |
ai fortza ? sa-i zici asta ?
|
nu cred... acum vb cu ea pe mess.
vrea sa plece din tara, tocmai pt ca e prea greu sa stam la doua strazi unul de altul, sa ne intersectam de cateva ori pe zi si sa putem suporta asta |
dar tre sa nu va suportati?
pur si simlu nu va bagati in seama |
needbrain ce usor poti spune :)
ma rog ... probabil si eu as putea spune cam acelasi lucru.... da' sa rezumam...nu stiu cine a zis mai sus acelasi lucru: dupa despartire: bautura la greu seara, dimineata te trezesti mahmur, te dor toate alea, da' si gandu' se muta in alta parte...in loc sa te gandesti la ea, gandeste-te la lucrul care ti-l doresti enorm de mult (in afara de ea :))...intr-adevar e greu sa stai la 2 strazi diferenta de marea iubire...da' las' ca nu ie nimic...timpu' vindeca tot :) |
cea mai mare prostie e sa bei dupa ce te desparti de una
uite asa ajung unii alcoolici |
as
sentimente????? ce bine ca exista, dar ce bine ar fi sa nu existe.....!!!! Dragostea uneori e frumoasa, alteori nu, uneori esti in limba dupa o tipa dar ea nu te baga in seama, alteori o tipa este innebunita dupa tine dar pe tine nu te intereseaza persoana ei, destul de ciudata viata asta
|
Re:
Quote:
mah - fiecare cu parerea lui :) eu zic ca asta ar fi un remediu destul de bun :) |
io am mai scris undeva ca dragostea este cel mai placut/urat sentiment
placut:cine a simtit asa ceva,stie la ce ma refer,pt ca nu poate fi descris urat:pt ca in mom despartirii....aoleuuuuu e nasol rau cel mai bine iti pui \"sigiliu\" pe corason pana pe la 23-24 de ani io nush de ce traiesc cu impresia,dar cred ca pe la varsta aia le vine mintea la cap femeilor.sper sa nu ma insel |
sal
neeh.. mie mi-a placut d cineva.. am fost cu ea... ne-am despartit... ea ma vede ca pe un amic acum... eu vreau sa fiu din nou cu ea.. dar simt ca nu se mai poate acest lucru.. ma vede doar ca un amik :( ... si multe altele... prefer sa imi traiesc timpul in continuare alaturi d masina... ea imi aduce mai multe bucurii.. sper:(
|
pot sa te intreb ce bucurii iti aduce masina?
ca u nici nu ai permis de conducere |
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning